Hjälp med WordPress behövs NU!

Hej och hå!

Jävla strul med WordPress då!

Flytten

Att konvertera inlägg från Blogspot till WordPress skulle inte alls vara något problem sa en massa personer. Efter att ha försökt några veckor själva så ser vi att WordPress själva konstaterat att de inte går, det finns allvarliga brister i koventeringsfunktionerna. De som påstod att det gick måste haft ganska schyssta hallisar! En hel del tid och ansträngningar att konstatera att det inte gick tog det. Är man ingen expert skyller man kanske för ofta på sig själv.

Databasstrul

Vi har sedan en del jobb med att redirecta alla sidor på ett ok sätt, det får anses vara normalt med en flytt. Men nu kommer en massa knepiga feltyper om och om igen i en massa olika kombinationer från Google Webbmaster som säger att vi hittar inte den eller den sidan. dag efter dag månad efter månad. Så här ser feltypen ut: url / ämne / page / kategori / sidnamn/.   Sidnamnet är ju liksom vare sig ämne eller kategori.

och de stämmer inte alls med inställningar för permalänkningen. Google Webbmaster frågar alltså efter sidor som inte finns men hur har google fått för sig att de ska finnas då? någon inställning någonstans bör det väl ändå vara…

//adhd-npf.com/%C3%A4mne/fran-vitlok-till-schizofreni-pa-en-svavelbrygga-2/ 3 aug 2009
https://adhd-npf.com/%C3%A4mne/fran-vitlok-till-schizofreni-pa-en-svavelbrygga-3/ 3 aug 2009
https://adhd-npf.com/%C3%A4mne/med-2-videos-dusha-dig-i-fakta-varldens 6 aug 2009
https://adhd-npf.com/2008/07/bombastisk…al-tautologi/?showComment=1237400520000 30 jul 2009
https://adhd-npf.com/2008/10/vill-eva-krfve-skriva-adhd-historia-med/ 7 aug 2009
https://adhd-npf.com/2008/11/sanningen-…lfenidat-och/?showComment=1227308460000 29 jul 2009
https://adhd-npf.com/2008/12/page/vad-ar-adhd/

otillgänglig

11 aug 2009
https://adhd-npf.com/2008/page/vad-ar-adhd/funka nu!

Den frågar alltså efter saker som inte finns i databasen och enligt ett system som vi inte förstår typ

Url  / datum / page/ ämne / inläggsnamn

Url / ämne / inläggsnamn/

Något som rockar eller funkar?

(ja jag vet att det kan komma en massa jävla tips som tar några veckor att söka igenom men som likförbannat inte funkar, så kom med något som funkar) Någon som har ett konkret tips innan vi tvingas lämna WordPress överhuvudtaget på grund av att det inte fungerar som det ska???? Vi har redan frågat på WordPress forumet men klent med svar där. Någon som har något konkret att komma med innan vi lägger ned här? Några månaders runtspringande och frågandes om hjälp räcker verkligen (ja jag vet att det kan komma en massa jävla tips som tar några veckor att söka igenom men som likförbannat inte funkar, så kom med något som funkar)

Vi har redan frågat på WordPress forumet men klent med svar där. Någon som har något konkret att komma med innan vi lägger ned här?

Fungerande verktyg eller strulande otyg?

Nej det finns helt enkelt inte tid med system som inte fungerar oavsett vad fan den nu än beror på. Felen görs att vi i vissa frågor blir tillnärmelsevis osynliga i Google vilket inte längre är acceptabelt. Det ska funka nu. Nej det finns helt enkelt inte tid med system som inte fungerar oavsett vad fan den nu än beror på. Detta tar tid som inte finns och har tilåtits göra det under en allt för lång tid.

Förvisso inga dataexperter men kanske alltför bortskämda med att ha fungerande verktyg för att acceptera ett ständigt strulande.  Brukar vara ganska bra kompis med datorn men här verkar det vara något mer som felar. Bara otur? jovars, konstigt att man aldrig haft en sådan otur förr då… VI installerar om allt och ser vad som händer.

STÄNDIGT STRULANDE WordPress, databas, funktion, konverering, google webbmaster,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *