Elvis Presley är död

alternerat myo inositol

alternerat myo inositol

En bil DAMP in i en annan bil och där satt Phelps med sin ADHD, han blev inte sned men det blev däremot bilen. Stänkskydden verkade något avskärmade och tjurskallen satt nu där med böjd kofoångare, allt enligt aftonplasket. Som den senaste tiden haft lite problem att länka rätt.

Eftersom vår Korre var på andra uppdrag under tiden kan vi inte lämna något mer utförligare rapport, men korren kanske kan bilda er.

De regionala olikheterna när det gäller överlevnaden och annat vid cancer börja nu uppmärksammas. Den som har något lite i skallen kanske undar varför ingen har gjort det för 10 eller 20 år sedan, eller?  Är det bara för att vi alla ska få höra några repor till av myndighetssystem som skyller på varandra och som sedan skiter iväg lite bajs som journalisterna horar runt med som kackerlakshybrider på lustgas.

– kvack kvackVÅRDGARANTI!

Men för helvete, ta och titta då era jävlar, ni skriver om något som inte finns och aldrig har funnits, för varenda gång ni skriver om detta så pissar och skiter ni på de som redan dött på grund av en vård som inte fungerar.  Riktigt hur jävla äcklig kan man egentligen bli?

dura lexCellsamheter CAncer, Korre, CAC-hålet,

Ska vi ta och pressa samman lite förbrända kremeringsrester med de anhörigas tårar så att varje tidningsredaktion får en lite saltsten att slicka på innan ni skriver något om vården? Eller kan de människovärderande journalisterna själva förstå det olämpliga med att pissa på de dödas genomstekta svårmod? Hjälper ett sirligt utformat krediteringsavi med erkännande av behovet av rehabiliteringsresurs? Eller är det bättre för korren att bara snaska kotte?

Sedan säljer forskningen in sig med medel som säljer hopp, men hur många hopp ändar egentligen upp i ett dött lopp?
Return to Zen Dear.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *