Han var inte utvecklingsstörd han hade ADHD

Ytterligare lite sensmoral mina damer och herrar.
-Du kan stämplas som utvecklingsstörd, men ingen har gjort något fel! Då kanske vi bara lugnt kan luta oss tillbaka och konstatera att allt är lika bra som det alltid har varit.

Länge leve den västerländska civilisationen, när kommer den?

3 reaktioner på ”Han var inte utvecklingsstörd han hade ADHD”

  1. Det är fantastiskt..Sverige är fyllt av kompetenta yrkesverksamma så kallade specialister (ironiserar nu alltså, bäst att skriva det med tanke på alla oss bokstäver som läser).
    Undrar just hur stort mörkertalet är?

  2. Ja, sett i sitt sammanhang med vårdgarantin som inte är någon garanti och aldrig har varit någon så är det ganska imponerande. Att bara tala om vårdgarantin visar att man stödjer lögnen som arbetsverktyg och accepterar det språket när mörkertalet är de som ligger i kistan på grund av det. Tja det mörkertalet är nog för framtiden att veta mer om…

    Det är därför det är så tragiskt att se attentions ordförande tycka att hon är bra när hon enligt egen uppgift fått SKL att redovisa köerna för de som väntar på utredning enligt vårdgarantin. Det är bara 2 fel med påståendet. 1 någon vårdgaranti finns inte och har aldrig funnits 2 köerna redovisar inte vårdbehovet och har antaglinge heller aldrig gjort.

    En mätning som mäter det verkliga mörkertalet måste utgå från den statistiska realtiteten att det knappast finns 7 gånger så många med ADHD på gotland som i medelpad även om medelpad inte har någon kö osv. Allt annat är ett renodlat statistiskt mirakel som fjärmar undersökningen från det verkliga vårdbehovet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *