Fruktansvärd Antisemitisk terrorattack

En fruktansvärd antisemitisk terrorattack avlossades mot stackars utsatta svenska spelare av israeliska vilka inte bara var antisemitiska utan även skapade antisemitism. Vi vet ju alla att den andra sidan av att tro på sin egna grupps suveränitet ofta kan bli rasism, men i just de här fallet när stackars utsatta svenska tennisspelare blev utsatta för den antisemitiska terrorattacken som dessutom riskerar att skapa ny antisemitism kanske vi kan börja tala om varför en del skapar antisemitism och vad vi ska göra åt denna självupptagna antisemitism som också genererar ny antisemitism. Men här mest ur perspektivet att den inte bara är rasistisk utan även heffafob, antitubistisk och i allmänhet jävligt osmaklig.

Självinsjunket gröthål imploderade i intet

Dagens diskussion är hur stoppar vi all den vidriga antisemitism som väller ut från semitiskt håll och betingar sig det i att överrösta den ursprungsreligionens umbäranden och det tysta lidandets väsen. Som vi alla vet är ämnet med självupptagna rasistjävlar väldigt känsligt så vi kanske redan nu ska betona vikten av att hålla sig strikt till ämnet som är de semiter som skapar antisemitism och vägrar ta ansvar för det. Rasister har ofta varit bra på att förneka sin grundläggande hållning vilket kanske inte är något nyhet.


Kan U-hjälp till Israel vara en framkomlig väg för att undvika följdstigmatiseringen av antisemitismgenererande semiters honkofoba stånkning med den antiheffatubism som ofta kommer i dess följdspår? Saknar den rasismen komplett insikt i vad man orsaker?

Alla människor är väl lika mycket värda?
Att inte kunna se det från den andra gruppen sida är rasism
Alla Israeler är faktiskt inte rasister eller antisemiter, stöd Heffatubbs Honken.

AB 1 2 3
DN SvD, 1 ND
Läs även andra bloggares åsikter om Antisemitism, apartheid, antisemitiska semiter, rasism, psykattack, nötkrokant med lite mandelströssel,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *