FRA har fått ordning på sitt IP- igen

ADHD CONCERTA 1
ADHD CONCERTA 2
ADHD CONCERTA 3
ADHD CONCERTA 4

Vi digitala bänkteknologer kommer att ge oss i kast med det beryktade OROS-Molnet från CONCERTA och om det råder någon större skillnad mellan videoleverantörernas återgivning av den digitala sanningen runt den nakna metylfenidatmolekylen. Berättar de verkligen samma sak på youtube som på andra ställen om man laddar upp samma film? Eller blir det små små, digitala microskillnader som vi kan ställa numerologiska horoskåp på?

FRA , De har varit borta en tid och vi misstänker det beror på anläggningsarbetena vid Brommaplan, men nu har de fått tillbaka sina gamla IP-adresser igen. Var till och med inne idag 2 gånger för att läsa om kungens åtalsfrihet. kanske vi ska söka oss till de dumpades hamn. Men om man inte ens blivit dumpad då, då kan man ju aldrig få en andra chans? Inte ens en B-lagsboggie? Men vi har alltid FRA

Slavarnas och horornas blogg hälsar er välkommna tillbaka. De ustöttas hak och de dödas blomstervas har än gång till återuppstått som en svart svan.

Travar snett och har aldrig fattat galoppen likförbannat precis som inget annat. Tackar för er som uppmärksammat artikuleringen och sänt in bevisen, nu vet vi än bättre vad vi skriver.

Piska mig å gud vad rottningen river. Bit mig en gång till det känns så….

Läs även andra bloggares åsikter om Råttfittans parningslukter, Amöbadysentrisk fiskodlare, Ballalajka hamster, lövträdsalarnas dyrkare, Assa dyrkare, Feskekörka, Kopparmärra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *