Eluana är död, Eluana finns inte mer

Eluana är överallt och hon är allt vi ser
Ibland är saker och ting som man vill tro vid första anblicken inte sanna, då blir verkligheten något man inte ens vill tänka sig, därför blir det också omöjligt och en osanning man vill försvara sig från till varje pris, men tänk om Eluana fått sömnmedel i stället, vad hade hänt då? Ja som en del säkert känner till kan en del personer i sällsynta fall vakna av sömnmedel från en långvarig koma. Men det är något vi kanske inte vill inse.

Vad är det då som skiljer oss från koman? Då är koman allt vi ser och gropen av det osedda i bästa fall våran dröm, våran hallucination. Förvisso är just det en sanning som sällan kan upprepas men tänkvärt, kan det nog vara ibland ändå. Frid över din vila Eluana Englaro

Het strid om Eluanas död
DN, Dagen, 2, Svd, 2, 3, 4, AB, 2

Forum Romanum vakna
Å andra sidan kan personer med ADHD som får en centralstimulerande medicinering få lättare att sova och den som inte vill inse det är en hyperaktiv förnekare av en verklighet som lätt går att bevisa. Så hasta la vista. Ibland vet vi för mycket, sanningen är det enkla och det trista, ibland är allt upp och ned och då vet man sällan ut eller inte. Därför kom vi självklart helt utsökt in på nästa blad att ta itu med det som finns nu.

Kan vi be för kyrkan?
Hur smidig är egentligen kyrkan när det gäller sådana frågor som inte direkt passar den? Om kyrkan skulle råka vara våldsamt osmidig vid en hel del ärenden, lönar det sig i så fall att be för den? Rent historiskt sett finns det något mer oheligt än alla heliga krig, i så fall vadå?

Coping with ADHD

Publish at Scribd or explore others: Academic Work Health & Medicine children ADHD

Läs även andra bloggares åsikter om skenbara paradoxikaliteter, Sömnmedel, ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *