Billig etnisk slavfitta, rabatter till våra soldater 2

Hej kära israelvänner och alla andra trevliga.
Nu fortsätter våra lärorika serie om den israeliska slavhandeln och dess människosyn. Som vi tidigare berättat finns det en hel del slavfitta i israel, vi har fått kritik för att vi kallar det slavfitta men vad ska man kalla det med ett bättre ord som kan bekräfta den människosynen som måste ligga bakom att behandla sina medmänniskor på ett sådant vis, genom att utsätta för systematiska våldtäkter, terror och ultimat förnedring. Om vi kallar det romantisk stimulering så känns det inte riktigt som vi träffar huvudet på spiken om du förstår vad jag menar, men det kanske är så att man inte får säga verkligheten bakom de israelitiska soldaternas rabatterade spermapotta? Oavsett hur ung hon är?

-Är det otillåtet och det är jag som är snuskig när jag bara berättar om verkligheten?

-Vad säger det då om dig?

Men vi måste väl ändå kunna få någon typ av yttrandefrihet? -att åtminstone få berätta hur antisemitiska de här spermapottorna är, eller hur? och konstigt är väl det. VI har nu kommit fram till avsnitt 5 i serien om den systematiskt våldtagna spermapottan inom ramen för den israeliska slavhandeln. Om du tycker språket är snuskigt ditt jävla helvete, vad tycker du då om verkligheten som det beskriver? Det är väl säkert ok?

Ja, nu vet ni!

Enligt en medlem i Knesset är det faktiskt BARA 3000 – 5000 spermapottor som importeras varje år, men knesset kan ju faktiskt vara antisemiter, allt är möjligt.

The Parliamentary Inquiry Committee, headed by Knesset member Zehava Galon of the left-wing Yahad party, commissioned the report in an effort to combat the sex trade in Israel. Findings showed that some 3,000 and 5,000 women are smuggled to Israel annually and sold into the prostitution Thousands of sex slaves bought and sold each year where they face danger, threats, violence.

Någon som vill gissa hur många organiserade våldtäkter som ägde rum i det förlovade landet idag, bara inom ramen för den organiserade israeliska slavhandeln?
-Du har inte sett deras ansikte
-Läst en rad om en dag i deras liv
-Sett en program på TV som handlar om dem
-Du vet inget om deras släkt eller hennes föräldrar som säkert saknar henne

Jag vet inte om det är tillåtet att fråga om de beror på att man anser att deras lidanden har lågt värde, men det kanske inte är tillåtet att fråga ens? Tydligen tar sig en del rätten att försöka tysta den obehagliga sanningen, kanske är alldeles för självupptagen, blind och hänsynslös när man inte längre kan tåla sanningen.

Ett paradis för slavfittan?
En del kritik har också kommit fram att israel inte alls har någon slavhandel med etniska spermapottor till sin blomstrande sexindustri och det må ju vara sant att det är svårt att få fram siffror som är godtagbara för alla parter, så låt oss se vad vi kan få fram då…. du hänger väl med? Om jag nu bara fantiserade förresten hur kan det då komma sig? Är det någon som ens tror att jag hoppas på att ha rätt? Jag vill inte ha det, hoppas att jag inte har det. Men kan också läsa och lyssna, så enkelt är det, varför inte sätta er in i lite fakta från regionen ska vi ta någa citat? låt oss se vad den armerikanska staten sa för några år sedan om israels industrin för slavfitta eller slavmarknad menar jag:

The U.S. State Department ranks Israel in the second tier of human trafficking around the world, saying the Jewish State does not maintain minimal conditions regarding the issue


Det är ju iofs så att USA alltid tar alla tillfällen i akt att smutskasta israel, eller hur? Tänker man sedan på att tidningen som skriver faktiskt är den Hizbollahkontrollerade Jerusalem times, då förstår väl alla att det helt enkelt inte kan vara sant, eller hur? Iofs är ju som alla vet USA’s regering helt radiostyrd av hamas så dem kan vi väl inte lita på? eller tidningen? är det inte en förfalskning? Ok låt oss se vad knesset säger, hänger ni med? USA ljuger alltid till israels nackdel. Kom nu ihåg det jävla antisemitier att israel minsann inte är nummer 1 bland slaverinationerna i världen! Något sådant tänker jag inte tollerera när vi faktiskt är tvåa.

Summas summarum
Vi har världens största och starkaste supermakt som minsann försvarat israel och sagt att israel inte är nummer 1 bland himmelsrikena för förslavad spermapotta. Vi har spermapottorna då förstås. å araber, palestinie. Vi har också israelerna som lider hemskt av all antisemitism och ingen kan egentligen någonsin kunna förstå djupet i det ohygliga lidandet. Sedan har vi våra journalister som dag efter dag bevisar att några israelers skräck för det ena eller andra är betydligt mycket mer värt att berätta om än ett systematiska våldtagande av tusentals människor dag efter dag, Natt efter natt, vecka efter vecka., år efter år. Men bara i de hål som är stora nog för den lilla kärlekstrinda charmörerna vilka dagligen smörjer den lilla otacksamma spermapottan, det ska ni alla veta!

Glömde jag något?

Jo kanske vi mot bakgrund av den matematiska modellen utarbetad här. också ska kunna gå vidare för att rent statistiskt kunna bevisa exakt hur mycket mindre den lilla spermapottan inom ramen för israeliska slavindustri egentligen är värd. Jämfört med alla judar som lider oerhört och alla araber, busshållplatser som klottras ned och allt annat. Tex handlare som får sämre ekonomi tack vare den ohyggliga antisemitismen. Förlåt. nu till allt det viktigt givetvis. Bögar orsakar jordbävningar i israel och det tar aldrig slut. (länkningen från tidningen dagen via twingly plockades tämligen snabbt bort av tidningen dagen. Så nu kan ingen som läser om förhävda bögbävning veta, att hur deras tidning presenterar viktiga nyheter är föremål för en jämförelse, kanske passar inte jämförelser inom kristen journalistik?)

Den svenska tidningen aftonbladet som egentligen är Hizbollas språkrör skriver om 25 rädda barn och det är som vanligt bara propaganda, de kan faktiskt få jobb i israel! De har fått Rashan är jag rädd, me, ingen förstår hur svårt judarna har det när de är tvugna att bomba sönder
läkarstationerna bara för att ytterst hjälpa alla palestiner, det är faktiskt det som det handlar om. Vi har mycket fint jobb, många israeliska soldater gillar faktiskt unga arabflickor, bara vara vänner så klart. Men de potentiella antisemiterna på AB vill ha bojkott. När AB äntligen skriver om det fruktansvärt hemska terrordåddet mot skolan där ingen skadades så gör de ingen ansats att försöka förstå vilken skräck de satt i den judiska befolkningen där eller hur djupt skakande det är i sina rasistiska grundvalar. Det är liksom om den antisemitiska trestegsgraketen fått vingar och strör salt i alla stackars israelers redan hårt ansträngda och blästrade sår. Ingen kan verkligen förstå djupet av hur vi lider, det verkar nästan som om världen är psykopatiskt. Inte heller brydde sig AB om att berätta historiken kring hur långa rötter antisemitismen har och att det alltid är alla andras fel. Därför är vi nu tvungna att komma djupare in i gaza för att befria araberna som är fågna där av sin egna dumhet och hizbollah, eller kanske hamas, därför måste vi jucka djupare in i gaza med vår stolta armé
. Dessutom måste vi
bomba iran också förr eller senare, de är potentiella antisemiter och kan därför vara extremt farliga, vi vet ju alla hur terrorister är – dödar och sådär va. Men den fega bush sa nej, vilken vekling. Vi ville ju bara eliminera de potentiella mördarna. Det tar aldrig slut, nej. Det tar aldrig slut. israel är utsatt för konstant terror men alla israeler är fredliga medborgare, inte alls vapenfixerade och entocentriska, däremot extremt fredliga och förstående mot ickejudar och annat. Tyvärr har vi haft en extrem otur en massa år bara, så är det. och det verkar aldrig ta slut.
vi har blivit utsatta för attentat, det är säkert antisemitister som vill få det att se ut som något annat,hizbollah eller hamas! – det tar aldrig slut. Framförallt så tar det aldrig slut. Nej det gör det inte.

Den kända bloggaren Jinge.se har fått en del hot, kanske är det för han vågar ifrågasätta antisemitismen. Claescrantz verkar inte ha blivit hotad, men man vet ju aldrig hur det är med MK´s blogg. Det verkar vara farligt att vara kritisk bland förnekarna. Bokbål kanske är nära för den som vågar säga sin mening? Har rodamalmo blivit hotade också? alliansfritt sverige? Ja det är en galen värld.

Kan vi ta fram en moderniserad guantamano bay för att internera alla jävla antisemiter? Eller hur länge ska mitt oändliga lidande orka egenltligen? det tar aldrig slut nej det tar fanimej aldrig slut.

Deported and disposed mer om den moderna israeliska slavhandeln från israel av israeliter, sponsrat av EU.

Factbook on Global Sexual Exploitation Israel.

Barnens hopp, om trafficking och barnkonventionen.

Amnesty International om traffickingNational

NGOs report to the annual UN Commission

Wikipedia om mänskliga rättigheter i israel.

Läs även andra bloggares åsikter om Gaza, israel, palestina, hamas, Antisemitism, politik, krig, eller något annat intressant. Vill du gnälla om att vi tar upp de värdelösa? – bra men svara på frågorna först!

Människors olika värden
Låt oss nu prata om människors olika värden. De ofta mycket unga flickorna som hålls som slavar och behandlas som slavfittor i bordellerna har inte fått en enda rad uppmärksamhet i pressen såvitt jag kan se. Trotts att det är ett extremt distinkt krig mot dem som varelser och deras mödrar och fäder som säkert saknar sina älskade barn jättemycket, men du förstår en spermapotta är inte värd att skriva om, inte värd att tala om, inte värd en bild. låt oss i stället se vad som är värt något.

(nedanstående länkningar via twingly plockades tämligen snabbt bort av tidningen dagen. Det är fult att jämföra. Trotts att jämförelser ligger till grunden för allt vi vet. Kanske skulle den kristna tidningen inte heller klara av jämförelsen mellan sina floskelkackafoniska bögbävningar och de verkliga personporträtt som aldrig kommer fram? Eller var de jämförelserna ottillåtna av länkcensurgestapo? Kanske vissa krig är heligare än andra. Eller så skrev vi för slarvigt)


SENASTE NYTT ETT OHYGLIGT TERRORATTENTAT MOT JUDISK GAMMALGRAVPLATS, ALLA UPPRÖRDA, SÄKERT NAZISTER SOM VILL ÅT DE DÖDA JUDARNA OCH ALLT ÄR FÖRSKRÄCKLIGT. DET TAR ALDRIG SLUT. TÄNKT PÅ ALLA JUDAR DET GÅTT ÅT HELVETE FÖR OCH HUR SVÅRT DET REDAN ÄR FÖR ALLA JUDAR.

DOCK INTE NAMN OCH BILD PÅ DE MEST UPPRÖRDA JUDARNA, FÖRHOPPNINGSVIS KOMMER DET OMEDELART, SLUT PÅ MEDDELANDET. DET TAR ALDRIG SLUT, NEJ DET TAR ALDRIG SLUT.

ISRAELSAMLING FICK SKYDDAS AV POLIS FRÅN POTENTIELLA ANTISEMITER SOM KAN FINNAS VART SOM HELST, ÄNNU INGEN GRIPEN. DOCK ÄR DET GRIPANDE ATT SE. TILL OM MED JESUSMANFESTATIONEN DRABBAD, DET TAR ALDRIG SLUT, NEJ DET
TAR FANIMEJ ALDRIG SLUT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *