ADHD i rymden & Svarta hål suger stjärnkroppar

Hej space
Det är nästan bara på natten man ser dem stjärnorna och en del blir därför besatta av dem. Men ta Alfa Centauri till exempel den har blivit helt beroende av gravitation och bara därför suger den åt sig än mer. Helt otroligt alltså. Ser man sedan vad som blir av det hela så blir ju alla stjärnor svarta hål till slut och allt de tänker på är bara att suga åt sig mer massa. Det är väl ändå för jävla konstigt att rymden består av annat än svarta hål om de nu verkligen vore så dominanta i det långa loppet.Personer med mer värde än andra tar ADHD medicin
Nere på jorden håller 2 fruktansvärt hemskt och nazi-medicin och gud vet allt”, men när man ger det till systematiskt knarkande mördare då hör man inget om det. Få se om någon protesterar nu när någon stjärna tar det, i fall ingen protesterar lika besatt och hysteriskt tycker jag nog att vi alla ska ta oss en rejäl funderare varför! Samma medicin olika gravitation?Kanske är det lättare att klaga på att att barn får hjälp än att elitförbanden i krig efter krig använder samma substans.Där kan man heller inte komma och säga att bruket stigmatiserar, för det är inte bara stigmatiserarna som tar det, likviderarna gör det också. Halleluja. I vems kyrka ska de nu spotta i? Så lär er det nu barn när eliten tar droger är det ok, när andra gör det är det inte ok, det beror mest på att du är mindre värd än dem, enligt dem. Vad annars?Onyanserad kritik försvårar berättigad kritik
Jag ställer mig tveksam till priset och nyttan av preparatet Adderall för annat än fabrikanterna. Adderall är och förblir en designerdrog vars största värde ligger i priset för den som kränger det. Att hänga på olika salter på D-amfetaminmolekylen och kalla det en stjärnmedicin är mera dans kring julgranen och utsmyckning. Kanske gulligt men inte effektivt. Sedan kan vi säkert vänta oss en storm av hallelujaforskning om hur sött den lilla farmakologiska Adderall-ankan ligger i detta och detta ljuset med de fotofiltret och de blixtarna. Fram med Metaminadepot i stället.

Adderall:
Dexedrine The savings between Adderall XR and generic Dexedrine ER are significant: 90 dextroamphetamine extended-release capsules cost $20 at a retail pharmacy in the United States, while the equivalent 90 Adderall XR capsules cost approximately $420. The difference is because Adderall XR has been protected under patent in the United States.

Pengar till rätt ändamål
Med så många som behöver vård och inte får det idag, men däremot hånas av en vårdgaranti som inte finns och aldrig har funnits kanske det finns viktigare saker att tänka på än att höja priset på medicinerna från 20 till 420 dollar för att hjälpa den stackars läkemedelsindustrin? Men journalisterna verkar inte ha förstått att vårdgarantin inte finns och aldrig har funnits. 1 2 3 Riksförbundet attentions ledning kanske tror sig har uträttat stordåd när SKL ska ta med kön till neuropsykiatrisk utredning i den officiella statistiken, vilket självfallet inte alls stämmer, då de flesta som behöver vård sannolikt inte alls står i kö. Genom att börja i andra änden tex via förskrivningsstatistik blir detta uppenbart även för den som vill blunda. Allt annat vore väl ett statistiskt mirakel med ovanlig gravitation.

Nu kan vi snart invänta Vyvanse med den verksamma berståndsdelen dexamfetamin i stället… Den är framforskad genom att man tillsatt en lysinmolekyl på amfetaminskelettet, oaaaow, den kommer också att kosta bra mycket mer, men fungera enligt exakt samma princip som tidigare. Personligen anser jag det betydligt mer behjärtansvärt att hjälpa människor att få ett bättre liv än att sponsra den kosmetiska forskningens ideal eller varför inte börja forska i kring hur mycket förvillande forskning det finns och varför. Bara för att man är koko bello vill man inte ha cowboy medicin.

-Jihaaa.. kosmologi och kosmetologi låter ganska lika. Den humanmonetära taxononomin för det gravitativa godtycket blir väldigt tydlig ibland, bland tyckare och halvvetenskapliga sanningar.

Möt ödets salt, sakta, med spruckna läpparADHD, ADD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, Adderall, Stjärnor, Alfa Centauri, Vyvanse,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *