ADHD en anstötlig olägenhet

Om man får tro vägverket så är ADHD en anstötlig olägenhet. För de åberopar en sådan paragraf enligt DN för att slippa utfärda en registreringsplåt med lydelsen: ADHD. Tja, vad ska man säga, förstår iofs gränsdragningssvårigheten om man beviljar någon skylten ADHD kanske nästa vill ha CP eller något annat men det är i linje med det vanliga sopa eller kanske till och med soppa under mattan tänkandet, man får inte beskriva verkligheten som den är ty detta helgerån kan vara anstötligt.

Jag har sett hur samlag går till
Jag skulle vilja hävda att självaste grunden till all mänsklighet bygger på s.k. anstötlighet och en stötande verklighet, det har jag själv beskådat när jag såg i skolan hur ett s.k. samlag gick till, det verkade mycket stötande, åsså flåsade de dessutom, kan de bidraga till växthuseffekten måntro?

Det verkligt anstötliga ligger i att påstå att ett ord är anstötligt, för att på så vis ladda ordet med anstötlighetsvärden, hur kan någon undgå att förstå det?

tänk tex på ordet bög, vilket förut ansågs anstötligt, men anstötlighetsvärdet förminskades snabbt när en del började kalla sig själva bögar mer öppet och vägrade skämmas. Fittan har en del feminister förstått inte ska vara något dåligt eller en värdesymbol som ges bort till negativa förnekare som en negationssymbol. Därför måste vi börja ta hand om fittan lite mera. Även om fittan som sagt kan vara involverade i en del stötande aktiviteter, själv drömde jag i natt att jag hade svårt att säga till en dambekant att jag älskade henne, och hur ska man säga det när hon satt sig på mitt ansikte? Vad säger våra ortodoxa patriarker?

-Hur säger man egentligen jag älskar dig, till någon som satt sig på ens ansikte? Har jag blivit utnyttjad?

Läs även andra bloggares åsikter om Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ADHD, ADD; Vägverket, intressant fitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *