ADHD bort-trancenderas av meditation?

ADHD Motståndare kan meditera bort sitt stigma?
ADHD är ett fenomen som funnits länge och mötts med ett hyperaktivt motstånd. Med tanke på att motståndarna inte levererat vetenskapliga bevis för något vilket bättre än medicinering till de med svåra problem att koncentrera sig så kanske de hyperaktiva motståndarna mot att barn ungdomar och vuxna kan ta och testa att meditera lite? I den här artikeln står det om hur ni kan bota er svårighet att fokusera på att många människor säger sig blivit hjälpta av något annat än meditation, vad det nu kan vara. För ibland är det ganska uppenbart att motståndare till att adhd diagnosen har lite svårt att ta till sig vissa faktum. Varför inte meditera in det då?

Placket lossnar
Eventuell kan bloggen också skapa en speciell diet för ADHD-motståndare så att ni kan, få bort det okonstruktiva motståndet genom att äta på rätt sätt, eller varför inte lite Concerta? tarmsköljningen gör att ni får bort plagget som cloggar igen hjärnan vilket gör att ni inte kan lyssna till vad andra säger om vad som är bra och dåligt. Om tarmsköljning eller diet och meditation verkligen fungerar så kanske kritikerna kan visa det?

Turbo-Tarmsköljning
Det kanske blir en extrem turboeffekt av meditation + kålrotsdiet? Fram till testbänkarna nu, eller vill ni skicka fram barnen först som vanligt? Funkar inte det testa med kristallterapi med gröna Gonzokristaller, det är verkligen stark. Dock är de oerhört svåra att få tag på, jag kan i förtroende berätta att jag av en ren tillfällighet kan sälja dig ett par Gonzokristaller i fall du behöver. Let the healing begin.

Läs även andra bloggares åsikter om , ADHD, Healing, diet, tarmsköljning, meditation, kålrot, en del har rapporterat att onani fungerar bra för dem andra påstår att samlag är bra, vi tackar för de rapporterna men botar det verkligen adhd? Vi har även kurser i ljusterapi!!!

-Säg till när ni är redo så kör vi igång!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *