Vilka bollar och vilken drypande matchballe

Elefantballe

Det kanske är obekant för en del. Men elefanten har faktiskt en balle också, på grund av det allmänna trycket får ni söndagen till ära se lite äkta elefantballe för att inte tappa fattningen fullständigt. Vi har blivit lite för duktiga och seriösa så vi måste försöka dra ner ryktet litegranna, misstycker ni kan ni få tillbaka 10 gånger av det ni brukar erlägga för avgift till den här sidan.***GÄLLER BARA IDAG***

Vi vill varna dig så att du vet hur den ser ut om senare får läsa vad ett par stackars tyska turister var med om utanför djungeln när en elefant försökta ha samlag med en noshörning. Va?

Tänk om det ändå varit en flodhäst. Vad tycker ni vi ska göra åt detta som händer i djungeln och sådana konstiga ställen?

Är det fruktansvärt eller har vi bara blivit lurade?

Vad hände egentligen i Basel?
Robin förlorade vann ändå lite mot en av världens bästa tennisspelare Roger Federev, ja faktiskt världens bästa tennisspelare. Federev är född i Basel runt 1980, men vad hände i Basel 30 år innan Roger kom ut ur sin mamma då, vi har frågat förut men fortfarande inte fått någon bra gissning på vad en tennismatch i Basel 1950 kunde ha haft med ADHD att göra. Är det en så väl för –
Så tränar du mannen till lydiga orgasmer hela natten, konsten av få snabeln att inte slockna just när ditt intresse vaknat.
Onanera dig icke till döds utan publik: om Matchballe, Tennis i ADHD Historiken Basel, Söndagslektyr, Elefantkuk, Bollar. Ebony and ivory och allt skall låtsas vara så jävla svartvitt, är inte askan gråare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *