Ta väl hand om Fittan kära vänner

 

Kära medmänniskor vi måste lära oss att vårda ursprunget och de ursprungliga platserna, Fittan är en av dem. Av oklara och oftast religiösa anledningar så har fittan kommit att få en undanskymd plats i tillvaron, vilket speciellt gäller negerfittan som högst troligt är självaste mänsklighetens ursprung.

Tänka sig va?
Vaffö blä dä så då?

Ja det kan man verkligen fråga sig, AB skriver i varje fall i dag lite som kan borsta av den värsta fittskräcken,  att ta hand och vårda sitt kön.

Men just detta faktum i den dagligt praktiska fittskäcken är också en av anledningarna till att man kan begå större ingrepp och övergrepp mot fittan eller vad man nu ska kalla framstjärten. Det är gränser vi själva sätter, vad som är en mycket given och sexuell signal i Teheran eller Pakistan kanske bara är att visa anklarna i Köpenhamn? Att visa lökarna sak samma, vi bestämmer själva att det är ok att gubbpattarna får fladdra fritt och att det är ok. Intressant det där med ständiga anspelningar, men titta bakom skynket det går ju inte, riv de reaktionerna aktionen skapar i bitar för att retas, låt oss kalla det social striptease.

Lämnar man inte här bara egentligen ett stort utrymme för andra att göra pengar på? Och är det inte just den dubbelspretande anspelningskonsten mycket handlar om? Men lökbilder från Britneys vildare period gör väl inte Jesus till en ADHD pushare?

Etymologin bakom ?? piàoliang, Kanske skiljer sig något från den Japanska lingvistikens avtackningsritualer ”o-rei” kanske inte kan jämföras med den skuld-belöningsstinna social lingvistiska fysiska realiteten. Men kommer vi inte alla från fittan ändå? Kommer det krosskulturella tacktalet till fittan som mänsklighetens utgångspunkt här i tillvaron att låta vänta på sig?

Läs även andra bloggares åsikter om Fittan, Fittans, Fitta, Heybaberibba, Cat stevens, Joddlar, socialkosmetologiskt dubbelspel, Många har varit sura för att våra populära utbildningdokument kring fallosprolongering inte fungerade men nu fungerar det igen. Eventuellt återkommer vi också med en kukförlängninsbibel för utfattiga också så ingen ska behöva känna sig utanför.  Det skall alltid finnas pseudohopp för de utfattiga att känna ökat mindervärde genom försöket att bli bättre genom att slita sönder sig själva och samtidigt uppleva en kronisk otillräcklighet.

Hur kan fittan vara äckligare än de som säger att den är äcklig?

Hur kan fittan vara oberörbar när vi alla kommer från fittan?

Det är väl den falska moralismen vi måste börja ojja oss över?

4 reaktioner på ”Ta väl hand om Fittan kära vänner”

 1. Om vi alla kommer från fittan? Jag kommer ifrån en livmoder och min byggritning kommer till hälften från en äggstock och hälften från en testikel. Passerade och så vis berörde den men kom inte från den utan genom den. Vissa andra har däremot tagit vägen genom buken som en allternativ väg ut.

 2. D sa…

  Jodå. Fittan är för en del bara de yttre könsorganen men jag tycker man kan gå lite djupare än så. Men visst den gamla slagdängan om att vi alla haft en fitta runt halsen stämmer inte längre idag tack vare kejsarsnittet.

  Själv brukar jag sätta ett likhetstecken mellan uterus och fittan, dvs ett honligt sexualorgan som finns hos alla däggdjuren förutom kloakdjuren.

  Tycker det underlättar när man ska betrakta djur som har flera livmödrar men bara en slida att säga att de har en fitta. Dvs en mer holistisk bild av fittan som fundamental utbildningsenhet.

  den 9 juni 2009 11:14

 3. Anonymous sa…

  Ett mycket roligt och samtidigt intelligent inlägg. Tack för denna stund. :)

 4. ..Upptäckte just detta inlägg som skedde mitt i flytten och inte blivit besvarat.

  Trevligt att även våra politiskt korrekta inlägg får beröm eller bara älskas hejdlöst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *