Sladdfastare helvetesglapp

91:an, kronblom å kaviar, en slirande sladdgroupie för de postindustriella smörgroparnas mekaniska autoinfettningsnipplar som dessutom kan smörja sig själva så väl att ingen behöver kräla för deras förfettande slirgrop. Dock hände det sig en dag att en Tyskskyltad långtradare körde fast i en rondell och välte.

58 kaggar av tyskt industrifett smorde nu vägen, i ultrarapid knagglades de sönder.

kugghjulslängtande mekanotaggar söktes i gatstenen

Boerhinger BASF Bosch, (fingrande i utriningskanterna) Ruhr skorstenarnas mentalfunt! Nu tog den tyska traffikanten ill fots utmed rondellkanten och svor.  Men just då kanade en släplastad dragåsna från Borås in i den fundamentalt uppsmorda rondellen och kanade sönder sina hårindraggade lastband. pallar med inplastade frigolitkartonger flöt nu ovanpå hela ångestindustrin poståker.  Hela förpackningsindustrins fyrkanter slets i stycken av plastbubblornas vita blindstyren, det stötemottagande samhällets hela språkåker i ett enda stort slirande molekylalfapet.

Då kom elden, Ebesprächeroch Donnerwetter!

Likt trinda förgänglighetsballerinor mejslade kartongerna sin långrandiga rök mellan gladpackens och frigolitens mera frolicaktiga: Voffo gö di så -rök.

Ingen sa något just då, för vi vet ju alla att: Sukiakin aldrig suger lika gott för alla, så därför skallar vi ingen och låtsas veta allt. Pantsätt alla dina läskeblaskflarror och kom sedan hit till den stora sopphögen vid västra tippens stora avloppsmyning, vi håller på att bygga en flotte för att följa den allmänna naturlagsförsumpningen kring språkets mangelsmäktande pressväck ute i folkhemsruinerna. Lagen om allas lika värdelöshet proklamerades allt flitigare av mervärdet. Fetmadankarna hade än inte nått vårt planetsystem men på en annan asteroidhink inte så långt borta låg ett par fjätterbeckon och väntade på att få mögla sönder bakteriestammar som utvecklats utan att invärtes vara vetandes lagen om att även uppruttenheten en dag ska mögla sönder.  Kränger du lösögonfransar i helvetesmarängen nästa år också?

Hermods stipendier utlyses till bättre bemedlad flicka för studier i Tyskstolt  språkfrack, men vem minns vad de kallar Swediche kostymen.
Tampax

Pelletsinputtarna vid universums alla bassängkanter, vem tänker på dem en dag såsom denna?

Läs även andra bloggares åsikter om HaggdrivnaStamortsfik, Tundransutsträckningsmimik, stålkniven, lapplandspilen,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *