Nyheter från Psyket- Hägrande brunstmjöd

CAC, har beslutat sig för att släppa en bulletin. Läs även andra bloggares åsikter om Jävligt Hägrande, brunstmjöd

Även de otrogna ska få veta! Hederstapeter och dövheten i alltet. Vidriheten har anammat denna dag i stallet.

CAC har efter moget övervägande beslutat sig för att skrinlägga planerna på att åka ned till Bretagne och därifrån börja kantoniseringen av ingemanslandet, Det skulle bli fel i en tid med sån många besserwissarar säger CAC. De tror sig veta vad de har fram men hittar inte ens därbaka säger CAC och håller upp det tandframtuggade toapappret med en tänkt elyseisk brysselkålsparad längs de döda gråsprarvarnas frihets esplanader.

Kockare å Matrona för frihetsmäsken i den mänskliga fallfrukten, maskätningen å skrottet, brunmärkt är ditt runstenskluster. Domedagsrocken å flugorna, Midnattsvida äro språkbaljorna en nigandes rotvältska som kan leda mot en druva, men ack så många russin  man ser.

Åååh, vatten detta ständiga daltande med ert tungomålstal.

khb

Där skulle de gamla mässarna sitta och predika om människornhas lika värde och alla annan skit som runnit från helvetet hela jävla tiden. Och de mest behövande skulle tro på de tomma frasernas barmhärtiga glöd. Men i deras famnar föll blott en liten rykande nederbörd. Tjärnveden i Gälldsmede socken.

Skånska högarna ninus ju, kattegatts norra grund plus åtta meter i sekunden. I måttligheten sjögång. Trålvind i kvarken 18 meter i sekunden. Åh, heliga Mohammed Ali i Vattenfallet, sting like a bee and move lite a butterfly åsså vaska tasken.

Då skulle CAC-komma på sin stora häst och alla människorna skulle gå ut ur pepparkakshusen och skriva: Löständerna i samma glas. Löständerna i samma glas. Men de belgiska skithusdoktrinerna och arvssynderna att tidigare försatt käkarna ur led på några smygfeta bulgarer vilka ett tag ägde en lite kinakrog i Simrishamn gjorde sig gällande. Flathusmanöver till Sankt Olof å Baskemölla. Nere i tjärnarna svadandes och mungiporna rann. Dä änt ba feskan som göet i vattna, höh.

EN gädda som sett torskbukarna komma och gå, ensambock och flockvispandes glidbukstrinda,  öppnar munnen och minns stillsamt mudderstunderna i gölpundet under  både våg och dag, sett alla de slags fiskespön, flugor och metare, åkte nu helt oförhappandes på en riktig stekare. Ty det varde sig tyärr icket bättre än att en lite korvrackare döpte den mitt i skallen. -Glöm du icket den lilla pojken som springer där med regnet piskande i pannan. Nästa gång är det du som är bakom flötet och jag en annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *