När simmarna ryker – ADHD Phelps

Same same butt different
vem tar priset
ADHD Borsten spolar kröken
Många har lagt näsan i blöt angående pipstoppning, men han erkände i varje fall vad han hade gjort i likhet med president Obama. Det där hycklandet om privatliv och inte i pressen är alltid lika intressant, ska man få ha ett privatliv eller inte som kändis kan man ju fråga sig och vafan har andra att göra med vad Phelps gör på sin fritid? Förvisso förstår man lätt intresset men vart går egentligen gränsen? IOK verkar dock ha godtagit hans ursäkt, som var bra mycket mer rakryggad än Bill Clintons som påstod att han inte ens drog halsbloss.
Är det alltid lätt att döma andra?
Phelps har säkert haft orgasm också och hur bra än hans lilla simmare tar sig fram, kan man väl ändå tillåta sig att fundera kring meandringens gränsvalv, inte sant? Men det är ju klart Phelps måste ju precis som alla andra kunna få fejka sin orgasm och då står du där och påstår att du läst om hans simmare när han i själva verket har fejkat bara för att göra dig glad.Känn dig smickrad av hans omtanke, nästa gång du sakta tvättar dina tankar i evighetens hav och John Blund kommer och hämtar dig tillbaka till drömlandet igen. i drömmen kommer Phelps till dig och säger – i am so sad.-Du vaknar med magen full av tapetklister och skriker: SÅ SÄD

Läs om motståndets ohm Orgasm, Narkotikum, Knark, Privatliv, Phelps, ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, eller bara tänk på döden.

Nog är det lätt att fatta tycke för varandra men vem äter egentligen vem. Här ser vi i varje fall tydligt att de söta pettingutövarna har ögon för varandra och att det inte alls är tal om att ringla i väg från kvacksalveriet. Nu går vi till botten med det hela.

En mulen dag blev en kossa biten i näsan

Moon a sale in & det sjunde insleglet

Jag förstår ingenting, det är The Big Bong theory.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *