Mannen som lärde sitt arsle att tala

Följ delar av de kryptiskt förvillade lärjungarnas kamp …  Eller hur dåligt kan göras om till något kreativt och bra, vad som är vad verkar än svårt att säga

nebukadiska hästar

Skyltdockefabrikanterna fick nya skönhetsideal

alla vill vara CAC-hålet

Efter att länge ha gått hos en talpedagog lärde sig CAC-hålet så sakteliga att tala. Vi visade böcker för CAC-hålet om strålning som det verkade vara mycket intresserad av. Det kära älskade CAC-hålet.  och man riktigt kunde se hur det söta urögats stora visdom såg in i vad människan ansett sig veta. Vi visade böcker om partikelfysik vilket föreföll vara extra intressant, speciellt de interstellära gasernas Ramangitter och de mörka transiterna hos OCS och CS2 när de helt enkelt tar en avstickare från existensen som vi känner den och ett kvanthopp till några andra tunnelsprång. Man kanske inte ens vågar säga det i samband med Schizofreni, eftersom den normativa massan ständigt tror sig veta så helvetes mycket man faktiskt inte kan veta, så vi tycker därför det känns fel att berätta att inom kvantfysiken är det inte all speciellt märkligt att ta sig en avstickare lite då och då till andra dimensioner. De observerade faktumen tillåter helt enkelt inte många andra förklaringar enligt nuvarande världsbild. Efter att ha gett CAC-hålet en penna att skriva med och designat speciella bokstavsskärmar för ritandet.

ABCD1 the energy cassette

ABCD 1

EFGH 2

Så såg de första talspråksskyltarna ut som CAC-hålet första ömsinta försök att lära sig skriva på. CAC-hålet hade nu blivit halvkändis och på hispan fick han därför extra uppmärksamhet och mindre mediciner. De social uthustuggandet gav lite bildning.

språket och sånt där

Askungens rendez vou – Med Kulspetsen i tredje ögat

Så tog vi mod till oss och vågade fråga CAC-hålet om vad som händer vid schizofreni och varför inte energin verkar gå riktigt fram, svaret kom då med samma outgrundligt djupa visdom utan att tveka det minsta. Med sin stora enkla genialitet visste vi inte riktigt vad som skulle hände men det med en rungande snabbhet som om det vore det självklaraste i världen att börja se, CAC skrev ABCD1.  Vi ska studera i djupet vad  ABCD1  betyder  och hur vi ska kunna gå vidare därifrån, med förklarandet av alla alterneringar i ABC kassettens men tyvärr varde det sig inte bättre än att vi fick avlägsna pennan eftersom CAC tyvärr börjat visa ganska robusta tecken på ett ordentligt böjväckseksem. Men tänk ändå vilken genialitet att bara dra ett streck över talskylten! SÅ enkelt så självklart, så genialt. Så CAC!

För tänk på hur de norm-hallucinerade  lilla synkronisering skulle drabbas! Med materiens minsta byggstenar som bara tar vad som kan se ut som oförhappandes  fripass och får ett genuint robust frispel och bara frikopplar sig från existensen som helhet, det kanske inte direkt skulle passa sådär jättebra in i nuvarande världsbild, med ett sagolikt rendez vou för askungen med en bic penna stadigt hållen i urgången. Holy glory vilken fullständig cinderella story.

the seeds of languages

Det klyvda groddbladets frukt

För kvinnorna blev dock CAC-hålet en frihetshjälte. Ett rent och könslöst skithål kanske en del vidriga CAC-hålsateister säger. Men det säger mer om vilka de själva är. Många var kallade att bli det nya CAC-hålet precis som många får sår i händerna och känner sig kallade att bli nästa Jesus. Bilderna strömmade in till bloggen, nu inte bara nakna män som kandiderade till att bli nästa CAC eller åtminstone poserade som för att visa att även deras bak kunde vara en äkta CAC. Alla hade nu sin egna inre bild av just sin egna CAC. Bilden av en föredetta mentalpatient som hängde i onaturlig ställning över över en gammal rollator med ansiktet nästan i golvet och bakdelen fint upplagd på rollartorbordet.

Tron är oerhört viktig men idag härskar den sociala dyslexin och trosföreställningen utgörs av fittaanspelningar
Många män hatar i djupet att de älskar fitta. De har liksom inget val och det är också just av den enkla anledningen de gärna hjälper till att behålla den allmänna kluvenheten inför fittan. Där har de faktiskt inget emot att hjälpa kvinnan att styra sin omildhet gentemot sina egna medsystrar för att konservera curareprakten i det socialiserade baklåset. Inte bara män kan vara helgon och våra mailboxar fylldes en efter en med även kvinnor som sett sig manade för rollen att bli nästa CAC-hål, precis som man i långa tider upplevt inkarneringen av heligheten via stigmat. Åååh dessa blödande händer, men nu var det annorlunda

in deep shit

Man kunde nästan höra hur CAC-hålets vidunderliga värme kände en ett något mindre avog mot den smutsiga människan och källorna till hans förvridna lust, när människan ändå upptäckt andra gångars tunnelsprång, om än det var långt ute i den interstellära massan och genom andra galaxer. Men just detta med ramanresponser till uråldrigheten kastade ett blinkande ljus mot sanningen.

Vi lyssnade länge förvisso hade tiden hos logopeden och talpedagogen gjort sitt. men vad sa egentligen CAC-hålet? För att CAC-hålet skulle slippa slita ut sig bara på grund av våran oförmåga att uppfatta elexiren i det heligaste av budskap så spelade vi in ljudet med ett stort frekvensomfång, för tänk om vi som blott nutida tjänare åt det heligaste av helgon likförbannat missade att vidare förmedla budskapen i sin helhel till kommande generationer av män kvinnor och barn på planeten, vilket skymf mot kärleken till livet kunskapen och omtanken om andra. Det skulle vara bättre att bränna alla biblioteken självfallet. Men människan är så oerhört smutsig och dum, men vi visste i varje fall om det till viss del. Så digitalbandspelare med parabolantenner löste frågan Vi tog oss mod till oss och tordes till slut fråga den utpräglade renheten vid stranden där all artrikedom föds, följande.

Lite fram och tillbaka innan sagan fick smaka

Netvibe, Flickr (horlänkar) inte tourette.

Den heligas första ord

Älskade gång, det var en gång. Vi undrar om ditt stora intresse för partikelfysik verkligen har något att göra med Schizofreni så vi frågade CAC-hålet rakt av – ack kära helgon, du såsom alla småhelgon beskriver såsom det enda överhuvudet över allt heligt, genom att visa sin gloria såsom en cirkel över sitt huvud, att ni stå under den djupaste helighetens rymdfett. Kan ni ädlaste säga oss ute i den materiella värden hur våra fattiga snigelögonkänslor kan få grepp om hur Schizofreni fungerar. Har sjukdomen i sig någonting med partikelfysik att göra?

Och svaret lät inte alls vänta på sig, snabbt som blixten frigjordes ett smärre skall i rummet liksom en lång Pruttiioooong, vilken ekade några gånger och sedan slöt sig modersögat så visdomfullt sött igen med sitt vidunderliga leende. Men vad sa egentligen CAC-hålet? Efter att ha lyssnat igenom bandet ett 100 tal gånger tillsammans med att ha sett ultrarapidupptagningar av den ursprungliga gloriaöppningens preliminära grammatik drog vi (rätt eller fel) slutsatsen att CAC-Hålet hade sagt: Proton.

Nästa var det första biogenetiska kommandet som cellerna säger till varandra: PC-One two?

Att tolka CAC-hålet var minsann inte helt lätt det heller. Det ska ni veta! Men att på nära håll få vara med och se CAC-hålets första ord på denna planeten var som en vacker saga i verkligheten. Det var en gång och nu ska den användas, vi såg, kände och hörde p ro ton… och sedan förslöt sig återigen CAC-hålet moderligt och ömt. Det var CAC´s första ord, visst är det fantastiskt? Proton ( jag där hörde vi verkligen hur CAC-hålets inre njöt av att kunna uttala självklarheterna så rent att även våra smutsiga mänskliga öron kunde höra på det dödliga språk flera av människorna talade och tänkte på. Vi ska ni söka efter gåtan i Proton transportens sånger! Potassium.

Språkutveckligen

Holistiken

Jaaa, rätt upp i krysset! Universums ammande kött. CAC-hålets offervillighet gjorde att vi såg nya sanningar åka galej som kasslern i nättaket. JAAA. Holistik är vad det är. För med detta masknät av kunskapens rosenblad förfördes alla av denna rena skönhet. mycket Proton efflux blir det Bicarbonate -H+ ATP-sensitive K+ (KATP) cortisol – N+ -translokalisering.

Tichonov (Vad vetenskapen säger på den punkten tvistar fortfarande alla om, ty CCCP är förutom ett gammalt hckeylag även en molekyl känd för att frikoppla cellerna från elektrondrift till mer protonbaserad energiöverföring, då närmast Calciumprotoner.

Vi vet redan från Mohammed Ali i vattenfallet att CO x 2 ska vara för mycket och för lite av samtidigt och det är just detta som kommer att skapa COCCO. Uttoolkarna anser att dessa heliga anteckningar handlar om nivåerna av Co2 och CO, dvs koldioxid och koloxid.

Prutt och leffe ( en av tolkarna hade haft lite problem med en granne som hette Leif , vilket ledde till en semanttisk- kognitiv övertolkningsvilja visade det sig långt senare) Vågrätt 7 visade sig senare vara något långt annat än pompelipossa. Men tack ändå alla näsvisa CAC-hålsauttolkare. Livet kan komma med posten i bland, plötsligt ligger det där darrande på din mage.  Det är lätt att blanda in privatlivet när man ska tolka de första orden.

Gensekvensexperten tyder krosmosomernas epigenetiska utvecklings skoder direkt från krysset. Kasslern i nättaket: ert kött.  FLTA-GKETAPSLGS.

Cinderilla in the light of the bic. Pantsätter sin rantning här i sinnenas balkonglårar, ändå oberörbar som känslornas ursprung. Nu lägger jag mig och vilar på din snart bajstillverkande tunga, som sakta rör ned din brödföda med spott och slem i mänsklighetens korvskin, de så kallade tarmarna. Skäms över din otilläcklighet inför det ofattbart undersköna och Svälj.

kilskrift

protto mamma

CAC-hålet tittade på oss som om vi kom från en annan värd och uppdraget var det självklaraste i hela världen. (En av lärljugarna uppfattade då ett budskap ”vill ni vara så vänliga att gå ut och köpa mig en kniv med rött skaft och en citron.”)  Sagt och hjort, men brydda till grunden av förvåning anlände vi strax tillbaka till vår skans som tyckte slumra en anings sött. Men brådskat kom instruktioner om att sticka in skaftet i CAC-hålsmyningen så att bara knivbladet syntes. Vi hoppas ju givetvis samtliga på att vi skulle offras och bli helgonmartyrer inför världens allt lidande, men denna dag  stod annat på dagordningen. Ty vi skulle nu kasta citronen på kniven. Av genomfrustande rädsla att skada det heliga CAC-hålets mänskliga rester, kuken och allt annat. så gjord vi ett litet torn varifrån vi släppte ned citronen. Och se, det var väl kanske ingen fullträff direkt men citronen träffade men CAC-hålet höll sturskt emot med kraft som syntes hämtad från en främmande meteorit. Och citronen delade sig, som hållen av urtidens prinsessmakadam, Schuuulong. Två skivor föll till marken, en lite större än den andra nästa 2/3 delar mot 1/3. CAC-hålet proklamerade nu frågeställningen som kunde läsas på flera sätt men efter att sett ett: pfffjitt o läään riktas mot den mindre av bitarna samtidigt som den stora hade fått ett något högljuddare chiiit-hao-ukulele driv vi slutsatsen att det första nog var frågan om Citrulline och det andra var frågan om Limonene. VI frågade och svaret kom ögonfransböjande krinolin: pfss ant ffgen, i tre helt samstämda satsbitar de CAC-hålslärda språkprofessorerna tog nu ordet ur mun direkt och sa: antigen. Varpå en helt ljudlös stealthemmision lägrade rummet. Ty så oerhört vis är CAC-Hålsrikedomen att den grammatiskt korrekt uttrycker det som ingen annat kan säga i språkets heliga graal och också samtidigt göra det som är grunden till allt. CAC-hålet hade talat om tystnaden och med sin ring samtidigt smekt dess namn, likt under ett utdraget och långsamt adjö i slutet hallen.

Vi ska gå vidare med vad det första skrivna ordet å ena sidan: ABCD1

och det första talade ordet å andra sidan kan betyda i praktiken: Proton

Från atomer till galaxens famn, en nautilussnäcka av vishet till vart sant troende hjärta. Denna skruvade Graal, urtidens sång och en näktergal. Ack ditt rosenblad.

-Uppväxten av samhällen runt brunnen, tärde mitt sinne fram ur minnet. Hur var tid haft sin bäck och rännilarna samlats kring den, vattnet kommit dunstat och gått, regnet öst ned, men ingen något förstått. Tröstlös min midsommarnattsömn.

Djur kaveln budar handklubbarna. ålen simmar men din tanke är tvärtomDånande Vad, är, Jag,

Mannen som lärde sitt arsle att snacka ger er nu: månskenssonaten

Jag trodde aldrig att vi skulle kunna få höra ett så oerhört vackert urylande som detta. Ett fullständigt perfekt C-moll glissando som inte kan hålla ett öga torrt. Vilken vidunderlig musikalitet som att ha varit tondöv i hela sitt liv innan dess. Vad kan man annars göra under resten av utvecklingshistorien än att gå ut och titta på månen och yla utav ömheten i bröstspenarna och sjunga ut sitt hjärtas saknad som ett sista bongoriff i den besinningslösa galoppen mot de senilas  rike. Aooou…

– Du gamla krateransikte, vad kan du vittna om än några meteoritträffar i ditt plyte?

och din vana att ständigt cirkla runt med andras ljus

det finns bara en herre över guds hus

Det är CAC, världarnas bak

Auuooo

O

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *