Inte cute, bara upercut


Sångfågel fick dask

Världens flataste journalisthorblogg rapporterar härmed att Rhianna fått en mycket upplyftande upercut vilken kan ha tryckt in hennes näsa i ansiktet, varvid näsan gått av, samt någon dansk skalle, huruvida förhållandet gått i kvav återstår att se men näsvisa rykten gör gällande att nesligtheten icke var av det uppskattade slaget. Rhianna är inte känd för att vara speciellt knusslig men känner sig ändå ganska nära genomklappning.

AB 1 2 Oklart är dock om den forna gunstlingen använt en ”gipsy monger” för att handskas bättre med sin hårfagra mö. 3

Gammal konsumkassörska fick resning
En annan kvinna som också fått en hel nya skallar upplevde dock ett mer välbehag än näsbränna enär hon blevo stolt moder till åttlingar. Dock har dessa gunstlingar icke avlats fram genom ordinära samlag bakifrån eller framifrån utan ska ha tillkommit på en fertilitetsinrättning varvid moderns ägg nåtts av saggen som fått hjälp med svansföringen av lite spatlar och pincetter, under hygieniska former vill vi vördsamt intyga.

AB 1 Ryktena om att hennes make blivit kraftfullt besutten kan därmed avskrivas dock kvarstår misstanken om att hon måhända har annat i åtanke än barnens bästa. 1
2, 3 Hursomhelst så har ungarna fullt bestyr med alla tillgjorda typer som kommer nära kuvöserna och ska dadda i all sin gaggande goggo eller anledliga välmening som det numera heter. Det skriker äter, spyr och skiter i full fart så de lyckliga föräldrarna får nog tid över till mycket annat än att bara älska.

Deras liv är nog så upphåttat redan.

Bra saker att säga i hissen?
VI söker tips från vår älskade läsekrets om bra och pedagogiska saker att förtälja i hissen. Har ni några sådana är vi självfallet hjärtinnerligt tacksamma. Klassikern -Jag ska inte få panik nu är alltid uppskattad men känns lite sliten och behöver förnyas för även om vi bor i en storstad börjar omgivningen känna igen instängdheterna, därför emotses nya uppslag med storartat och måhända aningens frenetiskt intresse.

-Jag visste att det skulle hända NU! DU och JAG och en storögt stirrande blick på någon av medborgarna i hissen känns lite för osofistikerat, en bättre blick för den klaustrofoba ödemättnaden i varje enskild personlighetskapsels egenartat förslutna dödseglats önskas varmt. Knock knock, här kommer gräddan av själarnas pormaskar som svartskalleporr från en förgången tid, när meteorerna fortfarande härskade i denna delen av vintergatan.

Med intåget av cellphone’s har snacket med låtsaskompisarna och grälen mellan de 14 personligheterna fått lite mindre drypande klängkraft i den nyfenissade avmättnaden, men visst ryker det några flagor eller två. Men där har verkligen tekniken gjort att dårarna har mindre att säga till om och det måste väl vara ett steg i rätt rikting? Eller är alla på väg samtidigt över kanten? Hallå eller ?

Läs även andra bloggares åsikter om Fertilitetskliniken, sångfågel, gipsy monger, hottenany swinger, träffsäker, pugilist, Rhianna,

Technology and Women With ADHD

Publish at Scribd or explore others: school women

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *