IMEI portens COM öppning säger hallå!

Cell phone hallå hallå & celldelningens gastkramande bilder, men hur kan vi känna igen dem ifall vi inte har egna avbilder att mäta de förbjudna bilderna gentemot?

Många har väl fått ett nervknak på kommunikationens alla underligheter men få tänker väl på att just IMEI porten på en cellphone är en normal COM-Port som på en dator och den vill ta emot information. Det är vad psykbryt skulle kalla en poetisk hägring när COM porten ropar:

COM IMEI,
COM IMEI…

(obs!!!! Vi skrev inte fittan) inte ens cybershot för futurum. Men kom gärna med ditt kom-ihåg på alla dina gener. Men också en slags fjong trådlöst, för här blir det inga sladdbarn i mitt Hong Kong.

Läs även andra bloggares åsikter om Cellphone, Mobilt liv, Underliv, Överjag, Mobilsagan, Sagge, Blattekram, ADHD, Blueballs, bluetooth, Tryck på knappen här kommer jaaaa aaaa

Technology and Women With ADHD

3 reaktioner på ”IMEI portens COM öppning säger hallå!”

  1. Åh, jag är ensam om detta! Jag vet inte vad det är, men jag är så innerligen förälskad i de små filerna. Det är så mikroskopiskt. Så litet, men ändå så stort!

  2. Kom den fram? Jo, jag skrev att jag är så innerligen förälskad i de små filerna. Jag vet inte hur. Det är så mikroskopiskt, men ändå så stort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *