Horornas och slavarnas blogg ger er mörkret

Video klipp, Youtube, Flickr

Ärans och hjältarnas blogg ber härmed ömsint att få presentera
-Titta vad mörkt det blir när jag blundar-

En liten pjäs om hur mina ögon påverkar världen och hur mörkt det blir när jag blundar. Det är ett faktum som många verkligen inte har förstått, men nu vet ni så kom inte springande senare och tjattra om att ni inte visste hörrönini.

Vad ska låten heta?
Från andra delar av världen kan ni också få inspiration att tänka er själva liggandes, på en bänk med en lättare curarebedövning oförmögna att röra er och sakta se 20 droppar av syra i vart öga molekylneutralt smeka bort er syn till accompanjemanget ett lätt fräsande bubbelsmatter och av lukten av evaporerande regnbågshinnor säg mig kära ni, ni som är ensam i ert allt – Vad ska vi döpa den låten till? lookie lookie, eller mera Ofokuserbarhetens härskare?

sov på saken och berätta sen… ok? … nu ska jag dansa din sömndans snart. nu är det bara jag lotusblommorna och moonwalk mitt på min vältummade verklighetsvy. Sol ång.

Läs även andra bloggares åsikter om Blindgångarbingo för personminor, Urfräsningarnas blindgångare Video klipp, Youtube, Flickr

2 reaktioner på ”Horornas och slavarnas blogg ger er mörkret”

  1. Jag ser ingen som säger emot dig.

    Vad gäller einstein finns det många som tror sig veta det ena och andra. Men visst måna inom högskole och universitetsvärlden är har många likheter med asperger och ibland även adhd. Världens genom tidernas mest produktive matematiker lärde sig nog aldrig heller att skära bröd och ta på sig strumporna.

  2. ADHD-personer är väl minst lika bra som andra.

    Einstein hade väl Asperger?

    Heja ADHD, Asperger och Autism!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *