Här börjar mitt nya liv som mannekäng

En bra råmodell är A och O

Midnight Special
Efter att ständigt ha sett alla vackra och glada lyckade människor i tidningarna och på TV, men framförallt deras vackra kläder har jag bestämt försöka vara med och tävla och ha lite ångest inför vad jag ska ha på mig olika dagar. Men viktigast av allt är att tro på sig själv och tänka positivt, så gör det, så lyfter allt. Först ut är mina äkta kalsonger storlek Extra large.

De ligger där de hamnade dagen innan ovanpå fjärrkontrollen för 99 kronor som jag köpt på Claes Olsson i bakgrunden skymtar också den gamla xboxen som jag köpte begagnad. Jag är osminkad nu och har inte ens använt concealpennan.

 

Mina gamla kallingar på fönsterbrädet

Men nu verkar de ganska trötta och slitna, men ack så skenet kan bedra med retroprylar. Det får bli mina första stapplande försök in i modevärlden och mitt liv som vacker mannekäng för det klädsamma livet. Kalsongerna är faktiskt fullblods causal-retro ut och jag har gått in dem själv, antagligen är det mina feta ben som liksom gnidigt sönder tyget i grenen, trägen vinner som du vet. och genomsnittet av de feta benens vinglande har avsatt sig som renodlade hål. Jag ska förstora lite åt dig så att du ser bättre.

Hor å skåpet
I framtiden när allt kommer att bli så bra och jag kommer gå runt och träffa en massa välklädda, lyckliga och snygga människor själv ska jag minnas tillbaka på dessa fina trostjänare med stor värme. The power of the underwear och det som gjorde att jag slutgiltigen tog klivet upp i den absoluta mode eliten. När ja glider runt på oscarsgalan och träffar alla kändisar å vingla runt me allt Bling, eller beslutar mig för att va hemma och låta Paris mata mig med vindruvor. Eller kanske ja måste sticka till oscarsgalan ändå å medla mellan Aniston och Angelina eftersom ledningen har sökt mig. ja ja man ställer väl upp som vanligt, man är så eftersökt liksom.

Ebony & Ivory
Michael Jackson kanske ringer till mig och säger han behöver ha en lycklig och perfekt råmodell i sin nya supercomeback video som kommer att slå världen med häpnad, då ska jag vänta ett tag med att svara så att han får gå och bli rejält nervös inför om ja kommer att tacka ja eller så va. För när jag också blir kändis kommer jag inte bara att vara glad välklädd och lycklig utan också jävligt bizzy. Å skriva tal te andra vippisar. Nedan anatomin bakom: Så uphottade att de blev coolare.

Cool att va Hot, the friction of the Parashout


Allt som glimmar är icke guld

Och victoria Silverstedt, nja måste ärligt erkänna att, näää. Ok bara kompisar kanske då va. Då är ja heldre med angelina och brad så att de får bre mig mina jordnötspastejsmörgåsar. Åssa kanske jag kanske kompisknulla Angie lite bara, Ooh klockan är mycket tjing måste dra. Nu kan du sticka.

Skriet från vildmarken


Men är de verkligen så lika som folk säger?

 

Beundra även andra hjältars stordåd Nu, eller, liksom, aldrig, va, Power of the underwear, Hakuna Matata.

Vän av ordning kan säkert se vilken vacker favicon bloggen nu har (den lilla bilden vid bloggadressen) är du inte stolt över oss nu?

5 reaktioner på ”Här börjar mitt nya liv som mannekäng”

 1. När stunderna är som mörkast och timmen sen. Då kryper jag tillbaks hit och minns hur jag äntligen vågade komma ut och vilka reaktioner jag fick.

  Alla är så jävla intresserade av CONCERTA ADHD COACH nuförtiden att jag liksom hamnar i skymundan vilket kan kännas lite besvärligt och aningens ängsligt ibland. Tack lisa för att du tar mig på rätt ställen och för att jag i gengäld får göra detsamma :) Nu åkter penseln fram snart igen. Redo för en ny akvarell?

  Bättre att skriva ooh jag dör än bara odör

  1. Song of the Tower of Babel – ich beuge
   strom von bewusstsein, im Laufe der Zeit

   The songs of the superman is not cryptonite, nor an evergreen.
   es ist der natürliche Weg zu sagen, von Zelle zu Seele

   Blauschimmelkäse ont die wolksvagen leichenfinger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *