Gud, CAC och Tant svart i Rymden

Ibland har vi lyckats få kontakt…. sen så bryts den plötsligt igen. Ett meddelande som uppfattades av radiostationerna på Mars bekräftar dock att CAC-hålet ska ha ett möte med Sigmund Freud, Hans kära moder Amali, Gud och några till. Vi ber djupt om ursäkt om rapporterna blir lite sporadiska, men detta kan bli en osynkroniserad multikörning mellan flera parallelluniversum.

Saker kan återupprepas (epa) (widget eko) ADD

Skeenden kan hända igen, nästan identisk ( du har väl andats in och ut för va?) Bildning?

Frekvenser kan slås samman från olika tider, då kan det bli en schäslongblandning av Gud, Sigmund Freud, Amalia och okända gäster. Vibe it

Kära läsare vi förstår om det kan låta aningens konstigt. (vad kan du se annat än dina spegelbilder?) Men ni får ursäkta kommande artiklar, det är nämligen så här att CAC-hålet har gett sig uti universum igen för att söka upp gud igen, varför det är oerhört svårt att ha en ständigt och obruten kontakt. Tydligen så ska Sigmund Freud’s Mamma Amalia + Sigmund själv och några inbjudna gäster ha ett möte med Gud. Men gud verkar inte vara tillstädes.

Det senaste vi hörde var att CAC-hålet ropat efter gud mellan asteroidbältena i Andromeda, vilket till och med uppfattats av radiostationer på Mars. Men det kanske säger en del, för röster är inte kända att höras speciellt bra i rymden där lägrar snarare den eviga tystnaden.  Till slut blir man som hypnotiserad av konsekvenserna kring sina egna ljud säger den som varit ute längst. Detta är de senaste rapporterna.

-Gud vart är du, du kan inte gömma dig längre.  Jag gav dig mitt tredje öga och du sågo sanningen lägra din ögonsten.

-Du kan inte gömma dig längre

Sanningen att säga har vi ingen aning hur vi ska tolka bilderna som sänts ned via bredbandsstationen på venus, när den haft fri bandkapacitet över. Kanske är det gud själv som talar, kanske är det Sigmund, eller hans moder Amalia  eller så är det några av de okända gästerna. Faktum är att det till och med kan vara slumpen som ristar sitt ärkesnitt mitt i dessa ögonblick som du ofta trodde var enkom ditt.

Vi tänker inte lova någonting! Just nu går all tid åt att försöka hålla kontakten med CAC-hålet som gett sig ut i universum för att söka reda på gud igen.Du det är en jääävligt lång raksträcka efter Andromedagalax 7 du hinner nog läsa hela serien om: Knulla Döden, Knäck genomfrysningen, Guds flykt, och  CAC-hålet-i-rymden.

Men Gud gömmer sig gud är rädd. Men CAC-hålet ska åter böja sig framåt så att gud ska få insikt återigen.

Gudasynernas manna, Amma mina ord.

Bilden en kula

i ögat

se

!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *