Fittan & När ursprunget blir en rökridå

..För diskriminering
Slaget mellan könen börjar inte genom kampen emot alla orimliga olikheter utan vid de faktiska olikheterna, många av er har säkert sett i böckerna att det är skillnad på en fitta och en kuk. Men skillnaden slutar faktiskt inte bara där utan den är mer långtgående än så. Den fortsätter med hormonstyrda beteenden och man kan säga att vad Serotonin egentligen gör är att mediera det könshormonstyrda beteendet, därför blir känslolivet och smärt sensationerna mellan en kvinna och en man såväl som en pojke eller flicka inte samma sak.

Acceptera skillnaderna och gör något åt det dåliga

Speciellt stora kan skillnaderna bli när det gäller uttrycken av samma intryck eller konsekvensen av samma grundförutsättning. När det gäller unga flickor med ADHD är de betydligt mycket mera benägna till att börja
Läs även någon intressant åsikt om Flickor, rökning, ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, Droger, Tobak, Nikotin, Tuttankamons Baconlinda (obs inte mitt Bacon!), Adihydi, Majsan har slutat röka, Har regeringen verkligen ett djupt intresse av att göra något åt diskrimineringen och varför händer i så fall så helvetes lite?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *