Dösnabbt lopp – Ett tidlöst rekord

rhiBut but butterfly

Guld-Sara bevisar att man inte behöver ha ADHD för att bli bäst, medan många Svenska bokstavsjournalister nu sitter febrilt för att knappa in sina bokstavsbarn och ord till en liten hyllningtext till Guld-Sara är vi redan klara. För vi trodde så hårt på Guld-Sara oavsett vilka dräkter hon har på sig. AB.

Många av våra Svenska Simlegender håller med om att hon kan vara det största löftet någonsin AB. Vi kan bara hålla med. I november väntas Phelps komma till Eriksdalsbadet AB. Skulle vara intressant att veta vad han säger om vårt guldbarn.

aaaa

Hursomhelst har Sara gått och dopingtestat sig redan.  Som dopinsubstanser räknas bland annat det aktiva ämnet i Concerta: Metylfenidat. Metamina räknas också som en dopingsubstans. Men å andra sidan får vi hoppas att det år något man tar för att simma bättre. Har man ADHD kan man dock få dispens att använda preparatet, dock verkar ofta medicineringen lite tvärt om på de som har ADHD eller ADD så de blir inte alls så startsnabba, utan lite sega men coola.

Men varför dopa sig om man inte verkligen behöver. Det gäller bara att välja rätt mamma och pappa så får du rätt gener.

il fatah och galoppen

Vi kan redan idag avslöja att det inte gått till på samma vis på Hennes och Mauritz i England, Cardiff närmare bestämt. Där har de nämligen haft sex på arbetstid och enligt envisa rykten har minst anställd lagt näsan i blöt i det som officiellt kallas Cunulingus. Vi tycker att man ska använda det namnet så slipper man säga fittslickning. Vilket ord tycker du själv att man ska säga eller skriva för att slippa ge uttryck för den faktiska aktivitet  som fittslickning är?

Kan inte det göra det svårare för andra simmare? Eller tror ni på fullt allvar att det underlättar, min mamma säger att det är precis som med mjukglass. – Slickar man lite så rinner det bättre. Vad säger du? En del säger att det är guld värt, själv tycker jag det är snuskigt om man säger så. Men jag kanske har fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *