Den store ledarens fantastiska kärlek

Många förstår inte vår store ledare och hans enormt djupa kärleks fantastiskhet. Men så är det människan är synnerligen begränsad speciellt inför ett underbarn som Kim Il Jong. Det påstås att han hotat Nordkorea det är inte heller sant. Han har kärlek till alla och är fantastisk. När den sladdriga västpressen spekulerar i krig så gör det så bara på grund av ren svartsjuka på den store ledaren.

Kärnvapensprängningarna är enbart av kärlek till materiens innersta väsen. Och ska vi vara ärliga för en gångs skull? Det är väl inte mycket vi vet om det? Vill du också vara med att sprida kärlek i världen varför inte köpa dig en egen atombomb?

Denna video är ett måste för att inse Kim Il Jongs storhet, även på sin heliga faders begravning som fick de höggradigt regisserade skolbarnen, folkhemsmödrarna och de högt upsatta militärerna att gråta besinningslöst så håller han sig lugn och kall den store ledaren. För så underbart vacker är han, att älska honom det ska vi även om alla haven sinat ut.

Mer om ADHD och ADD på Koreanska
Ohälsan beror på kvalitetshöjningen
Det enda han kan lära sig från Sverige är väl den fantastiska vårdgarantin som aldrig garanterat något. Däremot har vi i sann nazi ideologisk anda tagit fram en kvalitetsgrupp som förnekar behövande vård! Det du. På grund av kvalitetstekniska skäl kan du nu inte få vård kära medborgare i varje fall så beror det på vart du bor någonstans i landet, vilket till och med riksförbundet attention inser emellanåt. Det bådar synnerligen gott när människor förnekas ett drägligt liv pga kvalitetstekniska skäl, eller?

Kannibalistisk rösträttssystematik
Vad kan man säga annat än: Tänk positivt era negativa jävlar! Med det där jävla gnällandet kommer ni ingen vart. Att personer med ADHD tenderar att gå en förtidig död tillmötes spelar väl ingen roll? Sätt er nu i stället ned och läs kvalitetsmagasinet om bemötandet inom vården, de skriver om vårdgarantin också. Dock inte en rad om förljugenheten, för då är strategi, ledarskap och teknik långt viktigare att människan inom vården också ska ha vård. De skriver om att vården åtnjuter större förtroende och visst är det väl tur att de döda inte har rösträtt? Man får helt enkelt rösten från personen vars namn snart den eviga tystnaden ätit upp + övermänniskornas kvalitetsintyg, fint va?

En del kräks också
Andra bara spyr. Det är ett helvete kort sagt. Men nu har man äntligen fått fram en grön apa med lite ökad mängd av nytransgent material och det är ju verkligen fantastiskt. Enligt Heffatubbas Honken ska en tid efter den gröna apan är kommen till jorden det uppstå en häftig väderlek varvid det ömsom kommer regn och solsken, måhända även lite snö någon vinter. Sen ska allting plötsligt bara bli så jävla bra. De du!

AB om den transgena gröntonade apan För mer information om Heffatubbas Honken rekommenderar vi Google, det är en bra och funktionell sökmotor. Själv undrar jag mer lite stillsamt om någon av de stora ledarna tar illa upp ifall jag beundrar ert kvalitetstekniska tankesystem när jag onanerar och sakta smeker mig själv tills tidernas gryning. Vad säger du mitt vaggande hjärta?

Beundra i andakt en Kannibalistisk Rösträttssystematik, Koreansk ADHD, Oefterhärmlig beundran, Transgenetisk grönska, ADD, ADHD, sedan kan du gå och skita.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *