CAC-hålet som Kinesisk järnväg

Bloggar från Sina gö CACSina bloggaren ADHD, vi misstänker det är CAC-hålet som rymt och försöker låtsas vara mänsklig efter att ha väntpå steken. Allt började med att vi fick mail från en kinesisk skolklass som var oroliga att vi i Sverige skulle ramla av jorden eftersom vi liksom hänger uppochned på jorden. Efter det försvann CAC-hålet och vi har sett misstänkta spår från Sina (ja det heter faktiskt så) här är dock ett från Baidu. Här är upprinnelsen till att CAC nu är i kina och tror sig vara en gammal järnväg.

Pandoras Box en cirkel av hibernering

CAC-hålet slängde sig på marken och halvskrek med armarna spirakt nedslängda som en spegelbild av benen

– Som en gammal järnväg ligger jag, så laidback, jag ångar och rular. Nu ska tågen åter gå

oooh stora himmel vilket verkligt djup har du egentligen.

ooh stora himmel snart när tågen kommit och slitit mig blank och fin igen så kan du få se dig själv.

Oooh stora himmel kom och spegla dig i mitt stål.

Så tillbakalagd, frågar jag dig ooh stora himmel, varför har du krypit upp och omslingrat denna planet är du rädd för den stora rymden? har den molekylära klaustrofibin nått dig ändå?

Se på dig själv i mitt stål, oooh stora himmel! Dina dunster blå, här ligger jag laidback och tuggar på ett grässtrå, och nästa tåg kommer i krökarna därborta, hur har du det själv ooh stora himmel, vågar du se din rädsla och att du inte har något egentligt djup, bara fastklamrande runt planeten som för att ha någonstans att gömma dig och din rädsla för dig själv, ooh stora himmel se dig själv i mitt stål.

Har du skapat moln bara för att gömma dig från ditt självmål?

Dagarna komma och gå meningarna igen förstå, men oooh stora himmel se dig själv i mitt stål, jag är so laidback, just come on rooling down the track. chewing on a straw, woooa woooa.

—–

De här var de sista raderna innan rollatorn med CAC-hålet hängande över sig, (tugnan i backen och stjärten prydligt uppbullad på rollatorbordet) tog sig till kina.

Nuförtiden finns det fantastiskt mycket bra info om Asperger, ADHD och ADD Video, och samlingsplatser det gäller bara att sprida informationen.

Drevade kugghjul med äkta tyskt kullagerfett smörjer alltför ofta in de stereotypa autobahnfilosifernas hastighetsrekord fastän de ofta är ute och cyklar, men men,

  • Bjällerklang bjällerklang,
  • cykla bak och fram
  • ett tu tre sa det pang
  • jävla cykelslang.

Smörjgropsurlagrat vanefett vittrar sakta ut från ångestperrongen och tiden när allas mellanmänskliga värdebiljett kunde klippas på ytan är måhända snart förbi. Kan man egentligen vara innerlig utan att vara utom sig? Runtvältringsviljan i det totala smörjgropsfettet är oändlig. Allt jag ville i livet var att bli en krämare på glid, men tji fick jag och blev en glidare på kräm. Så vi ses på de postindustriella bultarvet med de vad som helst, inget spelar egentligen någon roll – så länge vi går till graven med de förutfattade meningarna och smörjgropsfettet i högsta hugg.

Storvulna lubrikat – i jag smörjen eder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *