C A C-Hålet och det ridderliga kringläggandet

Över alltet CAC

Profetens namn – Den barmhärtige knådaren

Den morfofonematiska fjärilen rakt igenom vintergatan

Alltet skruvar sig och rullar försöker imitera det stora CAC

Men i världarnas tak finns det bara en verklig CAC  och det är urbaken

det sa bara klick

sorry det finns bara en bak

Pipparkakor Bifasisk Omelette, Äggkrossaren, Spettekaka, Den stora Rosslaren. Trälandet. Ringaren baktalad, för att han sätter den i krysset så ofta? Eller är det det ultimata beviset på att runt CAC cireklar alltet, så och den usla humorn?

Rybak öppen för förslag, då?

Oooch du store helgade CAC.  Man har nu påstått att vi sitter och tittar in i ett stjärthål som ligger uppbullat på en rollator vilken håller på att tippa. De vill hindra oss från att se in, att få insikt. Bara ur mänskligheten alldra hänsynslösaste perspektiv, nämligen det att inte betrakta dig stora CAC som urheligheten själv kan de ha rätt. Är de verkligen så hänsynslösa?

Många kanske tror att meditationen vid ett stjärthål gav oss magiken i: Tubulin, Actin och Butanol. Men för de som inte suttit vid din gång och helgade CAC-hål. Kan du blott för dem visa ett tecken på att du också älska dem och hava dem kära?

Gör deras tillvaro verklig, ge dem ynnesten att få åse er sagolika kraft. Kan du inte visa dem att du kan göra vad som helst? Snälla låt dem själva få skapa en avbild av heligheten på rollatorn som offeranod för allt det påstått ädla här i den orena värden.

Vi haver redan Tubulin, Acton och Butanol, visa oss Från ditt blue Havaii att allt står på svaj. Visa oss det centrala föreningsverket och heligheten rätt upp i krysset.

OCH vipps blev vi bönhörda en läkare krockade med en sjuksköterska som kom springande med en tallrik spagetti, så nog blev vi bönhörda. Läkaren tappade tidningen som bara handlade om Zink och fingrar av Zink. Visst jättebra va? Sina hallisar har de i tidningarna nu också! Men bilderna på molekylen blev väl ändå ok?

Ett av Zink Fingrarna (rulla ned för att se molekylen)som först var skymt av spagettin för vår det. Vem kan kräva att få allt på en gång egentligen?

Nu återstår att se om vi hittar spagettina som ska vara med Zink fingrarna. Vad tror du?

Den äkta skaparens eviga kärlek,   Tubulin, Actin, kolsvavlat, Zinkfinger, detvarengång, Spagetti, Durumvete, Helvete, Rädda oss från grisgiftet visa oss X. Måla ur CAC-skålen den bokstavliga Clashrockar ballen. Långt bortom rubinerna hos KMR som slår barnen med häpnad, gång på gång. GOTO10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *