Bokstavligt suggerande ADHD hos 30 journalistgaltar

ADHD en Zebrafisk?

Kan journalister använda ett rimligt språk?
Ofta använder journalister Rena Finanskrisen förändrar samhället.
Hjärnskador kvalificerar till journalisthögskolan?
Att man automatiskt kunna kvalificera som journalist tack vare hjärnskador är ännu inte helt bevisat säger Gwerzulky och höjer en varningens finger som för att inskärpa mot att brännmärka den inkompetenta journalismen alltför hårt. -Vad kan man liksom göra åt världens äldsta yrke säger Gwerzylky, Att snacka skit har i alla tider varit lönsamt, sedan gammelmedia kom till jorden kunde skitsnackarna också få en större spridning på sina ständigt människovärderande floskler.

-just därför kan vi heller naturligtvis inte utesluta att hjärnskador + Facebook är en garanterad inträdesbiljett till ledarspalterna, men att många journalister kan vara involverade i gruppsex förutom de redan bevisade övergeneraliseringarna och sitt gravt tendentiösa språkbruk tänker vi inte ens skriva om. Vi vill ju för allt i världen inte stigmatisera journalisterna, tänk positivt i stället, vettja! Klarar ni av det era negativa jävlar?


PopCorn Journalismen puffiga duttar
Men samtidigt måste vi inse att det är en sjukdom säger Gwerzulky, många journalister kan inte rå för att de är till salu för sitt egna godtycke och en rad andra slumpfaktorer. De är som popcorn säger Gwerzylky och ler som en grön jätte. – De kommer med en knall och rymmer sedan mest luft bakom sin lätt insmörade yta. Kommer du någon gång åt något annat så är det mest skal och förbrända trosföreställningar om sitt eget innehåll.

Säger Adam Gwerzulky innan han galopperar ut på alla fyra och sätter sina klövar i den stekta asfalten. Det verkar bli en lång natt, kanske är det lite regn på gång?


Med med de här böjda plåtspatlarna kan jag hålla leendet upp och det är väl ändå bra? Att sedan en och annan frilansare kan ha perspektiv i verklighetsbilder utanför det journalistiska kastsystemet det är väl kanske bara det som håller kvar gammelmedias gamla ladugård på branten. Vanna Beckman berättar i dagens DN om ADHD och att det fortfarande finns hopp om att myndigheterna kan inse sanningen kring labyrinten de själva byggt men inte förstår, åt de som knappt kan gå, så visst. Grattis då!

Nu börjar myndigheterna till och med själva förstå den labyrint de byggt åt andra. Tacka för det nudå era negativa jävlar, eller jubla över vårdgarantin som innehåller allt utom just någon garanti.

Som ADHD, Popcorn Journalismen, Det Journalistiska Kastsystemet, , Suggerande texter, Galta Göstas, ADD,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *