Åtgärder för bekämpandet av homosexualitetens samhällsfarlighet

Den äkta Svenska rasbiologin förnekade sig aldrig under sina finstämda glansdagar. De homosexuella sågs som farliga, då de utgjorde ett hot mot den alldagliga stereotypen som det klorin-normativet ständigt eftersträvar.   Många fick smaka på den kullösa kulturen och blev steriliserade men det var självfallet helt ”frivilligt” – Gick de inte med på att bli av med kulorna så återstod möjligheten att sitta resten av sitt liv instängd på sinnessjukhuset.

Ty du skolen icke bryta ramen mot dockskåpsknullandet!

DN recenserar:   Purgatorium – Sverige och and­ra världskrigets förbrytare, av Mats Deland.  När sagoliknande personer blir utställda som rondellhundar då gläfser dogmatismen högt och korta människor kastar lång skugga, beror det på att solen står lågt? Men när verkliga människor blir instängda som försöksdjur, ja då är den politiska enigheten stor. Svensk Rasbiologi.

Har du ändå fått Sverige på hjärnan varför inte förkovra dig i sötebrödets glansdagar? Där du kunde bli benådad från ditt ovärdiga leverne med döden.

Psykiatrins galna historia, sterilisering och lobotomering. Så sent som 2003 var det ofint att ifrågasätta lobotomeringens arvtagare, det fina vita snittet: Leukotomi.

Mannen som vägrade döda och Personen som börjar bränna pass och tala om ett världsmedborgarskap, ses snabbt som ett ypperligt allvarligt hot av försvarsmakten, gör chefen för försvarsstaben paranoid.  Det måste väl ändå vara det ultimata hotet för en försvarsmakt om länderna upphör eller hur?

-Ve och fasa vad ska försvarsmakten göra då? Inga länder och inga hotbilder, men det går väl alltid att uppfinna några nya, eller som sistahandsalternativ skapa lite paranoia själv. Rent historiskt verkar många maktinrättningar vara väldigt beroende av just detta.

Gör som FRA, Försvarsmakten och totalförsvarets forskningsinstitut, läs ADHD och ADD – uteliggarnas favoritblogg, nu speciellt anpassad för trampdrivna datorer i det trådlösa B-nätet. Ren Rak ADD.

Handtralla flatrulla, på riktigt. Kristianstadsbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *