Är bajskalkylartorn könsdiskriminerande?

Vad är ADD Vad är ADHD? GRATIS hela dagen ut att besöka vårt Flickrplace

Den gamla hederliga norska bajskalkylatorn, borde väl ändå kunna beskrivas som könsförnedrande, eller vad säger ni? Den anger ju män och kvinnors uttrycksförmåga som jämställd när den sällan är det i kilo per vecka räknat. Vad säger våra experter om den salta puddingen som levererades sent på efterkvällen av en mycket upphetsad ledare för en mansparti som kände sig kränk över den skenbara jämställdheten per vecko/kilo räknat, det innebär ju att den genomsnittlige mannen får bära runt med extra gojs i sina system bara för att stödja den genomsnittliga skitkvinnan. Har inte männen fått ta tillräckligt med skit redan?

Den gamla sanningen säg mig hur många kilo du lagt så skall jag berätta din ålder, visar att det trotts allt råder en ganska klar skillnad på vad män och kvinnor avför som oönskat. Det kommer helt enkelt mer skit från männen.

Gå sist in på toan och spotta på väggen!
Det här är viktigt som fan annars går det åt helvete. Den magiska tankemystiken inom fotbollen verkar ge en och annan städerska en hel del extra att stå i. Många män verkar ångra en hel del de gjort inom sporten Zidane ångrar att han inte sparkade ned en supporter till motståndarlaget lite hårdare. Sporstligheten verkar ha inflation, eller är det uppblåstheten som är inflaterad.

Den siste hjälten?
Säga vad man vill men priset tar väl ändå den stackars mannen som gav sin dotter allt, fri mat fritt husrum, gratis el, osv nu förstår han inget av konspirationen mot honom, stackaren…. Varför är människorna så elake mot honom när han varit så snäll och dottern är den onda som han trotts allt valt att skydda från en värld som är än ondare.

Från det ena till det andra.
Coping with ADHD

Publish at Scribd or explore others: Academic Work Health & Medicine children ADHD

Träd in i futurum åsikter om ADHD, bajskalkylatorn, ADD, Fritzelism, NASA, Nasandet, Nuccleus accumbens septi aggravering,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *