ADHD Uppmärksammas Koncentrerat

 

AB berättar att Fredrik Reinfeld tycker det är underbart att kärleken segrar till slut. Vi tycker det också skulle vara bra om den över 1000 åriga diskrimineringen tog slut men kärleken kanske inte räcker så långt?

Regeringen har uttryckt sitt samtycke för giftermålet mellan Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling.
– En kvinna av börd får äntligen sin man av folket, sa statsminister Fredrik Reinfeldt under en presskonferens på måndagen.

Erkänner att det låter lite sött och gulligt men om folket också vill ha vård förutom att sponsra de genetiskt utvalda och särbehandlade är människorna alldeles för fräcka då? Kvinnor och sådantdär kanske också vill ha en rättvis vård någon dag eller vad tror du? Vi på bloggen har lämnat vårt samtycke till att människor en dag ska vara lika inför lagen och inte ha människor särställning inskriven i lagen som tex lagen om majestätsbrott vilket klart och fullständigt otvetydligt visar att människor inte alls är lika inför lagen. Sedan har vi utfäst en politisk pölsagaranti som tack för den djupa hånfullhet som den förbannade vårdgarantin är, den garanterar ingenting, utan är bara tvärtemot vad många kanske tror ett hinder, vilket skulle bli mycket tydligt ifall man bara fick socialstyrelsen att sätta igång att mäta hur vården ser ut runt om i landet, dvs ta sitt tillsyns ansvar – göra det jobb de är ålagda att göra.

Personer med ADHD behöver en bättre och adekvatare vård, vi har ingen effektiv organisation på central nivå som lyckas göra sig hörd på ett rimligt sätt eller ens sköta grundläggande åtaganden vilka visar sig i konkreta framsteg. Situationen är usel och på sina håll går den bakåt.

Läs även andra bloggares åsikter om ADD, ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, Men det är så helvetes härligt att varenda jävla dag se journalister visa exakt vilka människor som är värda mer än andra. Eller ett lamt riksförbund som inte ens kan svara på hur det kommer sig att de undvikit det mest basala men gärna ger sig på de som kritiserar dem, fy fan va undermåligt kanske är ett underord. Riksförbundet ska inte ställa frågor utan svara på de frågor de fått kanske? exakt hur jävla svårt kan det vara? Frågorna finns här till höger.

1
2 3 mer om de värdefulla människorna som regeringens chef talade om idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *