ADHD och ADD Blogg strul – en del kan inte läsa

Den höggradigt älskvärda ADHD och ADD bloggen verkar dras med en del problem, vilka dock verkar bli mindre i omfattning. (saaaakta)

Såg att någon skrivit på ett forum att hon inte kom in på denna sida. Var just ute och testade från Sävän-hellevän och det funkade inte alls. Har lagt in en ie-fix och hoppas det fungerar. Sedan bloggen gick över till wordpress har det varit en massa tekniskt strul och det har tagit en hel del tid att göra något åt det ena eller andra felet. Testat att byta skal men problemet verkar kvarstå.

För att läsarna inte ska förlora hoppet helt och börja gnaga på skorna  utan ADHD och ADD bloggen har vi tagit fram några alternativa lösningar: Bloglovin och Feedmaps. För de som har ett tvångsmässigt behov av att vara uppdaterade med bloggen i övrigt har kvalitetsgruppen tagit ordnat så att du kan lägga till en lyxwidget direkt till din egna googlesida, klicka på google loggan så läggs den till på din privata igoogle.  vi tackar för hjälpen. Kineserena uppskattar speciellt den underskönt vackra bilden av livets träd, vi som bara trodde CAC-hålet skulle bli stor i Japan under 2009. Suck. Nu kan i stället den kinesiska landsbyggden känna hopp och se framtiden ur livets träd.

Jätteitressant berätta mer. wordpress, strul, internetexplorer, tekniskanoviser, sötmenokunnig. ADHDochADD.

4 reaktioner på ”ADHD och ADD Blogg strul – en del kan inte läsa”

  1. Great blog keep up the good work.. I am a Medieval Ages Fan and love to pass along interesting sites I find. I love to support your fantastic work about ADHD One of my favorite histories of the times. :)

    1. Thanks for the support!
      We really love to serve and change spam post automatically, because we are robots and this is what we do. You are rubber and this is glue, so what else can you say but Yohoo?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *