Lasternas Bil & Alkohol

Det Svenska Aeroplan AktieBolaget -SAAB- har utan tvekan varit före med en del saker och unnat sig att tänka utefter egen skalle och inte bara härma alla andra. Det är inte bara framhjulsdriften de har uppmärksammat utan även uppmärksamheten i sig.

Denna enkla och egentligen självklara grundförutsättning verkar ha fortsatt in i dotterföretaget SAAB Scania de vet att

sätta P för Lasternas bil.

Perspektiv på alkohol, har vi det?

Jag vet att man inte får göra såhär och att många människor i alkohollobbyn säkert kan ta mycket illa vid sig och känna sig oändligt kränkta över att man bara påpekar vetenskapliga fakta som inte direkt talar för att det blir lämpligare att konsumera alkohol bara för att du har ADHD.

Säkert är det ett tydligt tecken på att jag bloggen och hela samhället är dåligt om den nostalgo-sentimentala alkomaffian bara får en lite påminnelse om det vi faktiskt vet om alkohol. Försök nu hitta ett sätt att känna er förorättade av faktum i verkligheten som vanligt, se till att hamna underst och prenumerera på offer rollen så att ni kan gnälla av er utav bara helvete på alla som bara råkar berätta om udden av det helvete en sjuk inställning till alkohol skapat hos många män kvinnor och barn världen över sedan tidernas begynnelse.

Pissa gärna de som dött av alkohol eller varför inte låtsas förstå det hela? Är det någon annan som tar din roll och polariserar kan du ju dessutom beklaga dig över det, bara för att du är så underbart förstående.

Den djupa förståelsen hyllar vi givetvis med en fest idag.  Är det inte ursäkten du letat efter för att gå och dricka idag, (bara litegranna då?)  för när allt kommer omkring handlar väl ganska mycket om det och givetvis, din rätt att ständigt vara offer. Men skål tammefan, din jävel! Vi tackar för ditt överseende.

Vart tog nyanseringen vägen?

Personligen tror jag att alkohol försämrar omdömet och gör att du uppfattar saker och ting senare, ibland kan det vara ödesdigert. Men framförallt tror jag inte att alkohol ger dig egenskaper som du behöver ha förstärkta om du har ADHD.  Tror du?

Kommer inom kort att beskriva alkoholens fördelar. För det är något konsumenterna inte verkar vara så bra på att få fram, det verkar  bara handla om att gnälla hämningslöst på de som presenterar faktum. Snart kommer fler faktum, vad säger du om dessa då?

– När alkohol räddar liv

-När du får mer hjärnceller av alkohol

-Hur alkohol kan ge dig mindre hjärnskador

Vad tror du om det då?

Alkohol och ADHD?

Kanske inte det lämpligaste man kan hitta på och fortfarande är det tillåtet att säga det.

Concerta + Alkohol = Nej

Metamina + Alkohol = Nej!

Missbruk och ADHD sidutkast..

Tjattra om  Alkohol,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *