Samarbete kring Dödsdroger och Psykdroger?

Det skulle vara trevligt och bra att få in lite synpunkter på vad läsarna tycker om ett eventuellt samarbete med Institutet mot psykdroger och dödsdroger, dels kunde vi från var sida så att säga belysa för och nackdelar med olika företeelser.

Vi kommer eventuellt att få tillgång till hela institutets massiva Flickr samling och öppnar samtidigt dörrarna på glänt för vår egen Flickr paviljong. Kan det vara ett fair byte?

Institutet mot Dödsdroger och Psykdroger arbetar som fantomen mot det onda och för det goda, vad säger ni kära läsare är det inte värt ett försök? Eller tycker ni att Institutets humor är för dålig med bland annat 30 dagars ursäkter att supa? Är det för grov humor för våra finstämda gratisläsare?

Vi gillar stilen och kunde inte gjort det bättre själva! Passar dessutom ganska bra in med de övriga alkohol positiva inläggen som fått en så fint mottagande i branschen och bland de sakkunniga suputerna. Vad säger ni? Nu återstår väl egentligen bara att finputsa på offertelefonen för kränkta alkohollobbyister som ska få gråta ut över att inte få sprida sin förljugna reklam i frihetens namn. Tanken på en digital ursäkts kalender till den ihärdiga alkoholistens fromma lämnar ju tid över till mera spirituell verksamhet. Och vad kan egentligen vara viktigare?

Alkohol och ADHD

Gör ADHD det lämpligare att dricka eller är det tvärtom? Mot bakgrund av det vi vet rent statistiskt kanske man fortfarande är tillåten att framföra sina tvivel? Men visst finns det en rad aspekter med alkohol som sällan kommer till tals, något som de mest fanatiska alko-lobbyisterna gärna tar sig tillfälle att tala om.

Alkohol och Concerta = Nej!

Alkohol är inte lämpligt att konsumera med Concerta för de potentierar varandras negativa sidor framförallt på kärl och hjärta.

Metamina och alkohol

Av i princip samma orsaker som ovan är kombinationen olämplig.
Alkohol är inte lämpligt att konsumera med Concerta för de potentierar varandras negativa sidor framförallt på kärl och hjärta.

Var det någon jag glömde?

En reaktion på ”Samarbete kring Dödsdroger och Psykdroger?”

  1. Tackar för alla personliga kommentarer och utvärderingar vilka självfallet inte postas. Det har inte framkommit några starka synpunkter vare sig för eller emot varför vi känner oss oerhört tvingade att inte skynda åt endera hållet.
    :) Men det gör vi å andra sidan med en gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *