Veckans kärlekshoroskåp – efter enträgna önskemål

Vi fick ett hjärtgripande brev av en anonym person som behövde våran stora kunskap om stjärnorna och all annan skit,  man bara kan se när det är riktigt mörkt. Fastän vi inte ville kommer vi ändå att erbjuda våra kärlekshoroskop till publiken och alla andra hundar och längtar efter vår stora dräglande visdom  – slicka och skäll på oss.

Veckan kommer att börja lugnt för alla, heter du Bruce Grobelaar ska du inte åka hiss om du hickar. i Pianoboken ovan så ser du hur fotstjärnan går loss på guttaperkorna, så det gäller att ta det varligt.

I dagens bulldog och truck horoskop kan du dessutom lägga till dina personliga siffror från valfritt kvitto du handlat till dig under dagen, Heter du knut gäller det också upphittade kvitton. Enligt den nymodiga nummerologiska traditionen kan du bara lägga till siffrorna och dra dina egna slutsatser precis som i ett vanligt horoskop alltså. Har du Inte tänkt på melodin Långa bollar på Bengt under denna eller föregående vecka kan det vara läge att kolla upp underlaget till dina framsteg i livet, du har nämligen drabbats av fotsvamp. Sol och torka rekommenderas varmt.

I övrigt tänk på att DekapitationsZodiaken nu övergår till Wobbeltid och det kan därmed vara risk för att dina sår blir mer infekterade än vanligt, håll utkik efter farliga infektioner det kan kanske rädda ditt liv. Enligt mineralullslegenden ska också deltagande i en festivitet som visar samma gamla färger som förr ingen fick se och ingen visa, dock gynna tursamhet i spel eller leda till mera rabattkuponger i andra sfärer.

Enligt många horoskop entusiaster världen över kan verkligheten  vara extra bra att besöka just i år, eftersom stora delar av året kommer att hänga som en skruv i vintergatans tecken.

Nyheter från Underlivet
Flickor med adhd diskrimineras
ADHD:Utkast:Flickor med ADHD
ADHD – Kvinnor och Flickor ofta utan vård
Dagen då Gud lärde sig något nytt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *