Den ämabla elokvensens fromlande

Den vackra vältalighetens hycklare

I det nya Sverige skall bara de finaste barnen med den rätta genetiska profilen få plats. För de funktionshindrade är det betydligt svårare. Friskolorna som sålts in under devisen frihet och valfrihet bevisar gång efter gång vilken frihet det egentligen är…

Friskolor nekar funktionshindrade barn

Skolor säger nej

Valfrihet för vem?
Gång på gång ser vi hur bara vissa av barnen ska få rätt till att gå i den skola de som är närmast dem, som de vill gå i. Men de med funktionshinder i någon grad anses utgöra 13 – 16 procent av Sveriges alla barn och ungdomar, men där talar återigen statistiken sitt tydliga språk: BARA 2,47 promille i den gruppen går i den undersökta friskolorna. Så den tydliga diskrimineringen kan knappast vara en tillfällighet. Men kom för helvete hit och dilla i mig att det är en tillfällighet, pröva.

Det är mer av den alltgenomgripande diskriminering vi som bara växer i samhället, hur i helvete tror ni det kommer att sluta? Ge mig en bra gissning. Jag skulle inte alls bli förvånad om de satta utanför inte kommer att sky några medel för att uttrycka sin kärlek till den möjlighet de aldrig fick.

Friskolor – inte öppna för alla. En rad handikapporganisationer som gått samman och skrivit på för att åtminstone försöka åstadkomma en vettig förändring. Som vanligt är inte det sovande riksförbundet attention med. Ordföranden kanske sover alltför hårt och uppfattar det som aggressivt om någon försöker väcka henne ur skönhetssömnen? Hur länge har du tänkt sova Anki?

Riksförbundet RBU agerar, attention sover som vanligt….

Cp-skadade Frida – inte välkommen

Hur pass upprörd ska man bli?

Samma sak med den förbannade vården, för vem är den egentligen till? Det är ju inte direkt bara en tidningsanka, det är tyvärr en seriell verklighet dag efter dag. för de som står utanför är det snarare natt.

Har jag vant mig med att höra den här skiten ”allt ska bli så bra och friheten för alla ska öka” Vilket brukar betyda att det blir ett än värre helvete för de som inte på andra sätt kan försäkra sig om att flyta i någon specialdesignad gräddfil. När regeringen vill ha vinststyrd primärvård i hela landet, inser regeringen då att den egentliga vinsten i den egentliga infrastrukturen inte kan vara något annat än människan & dess hälsa. Bara genom att frånräkna människan ett värde kan incitamentet till vinst komma att belöna ett område som ligger utanför folkhälsan och det mänskliga kapitalets hälsoresurser, men så långt har regeringen väl inte tänkt, att det är uppdragsgivarna som de ska tjäna och som ska tjäna på dem ! Tjänare moss.

Socialdyslexin tar sig nya uttryck, allians betydde ursprungligen en mänsklig förening – äktenskap, vilket äktenskap ser vi nu när vi har en massa personer i en ormgrop som krälar ur sig ägg vars yta har en text som inte stämmer med dess innehåll. Frihet står det på äggen – men för vem? Omelette, en bild till tack…

Vi kräver att få veta vad barnen med funktionshinder har tjänat på den statistik som vi alla kan se och som till och med Jan Björklund den ljugande skolministern inte behöver betvivla för ett enda jävla ögonblick. De socialantropologiska skiktningarna avviker knappast i någon grad från de protonrasistiska strömningar Sverige en gång var bäst på i hela Europa. Den enda skillnaden är att nu är det inte bara skinnet som ska styra dina möjligheter, nu är det mer förfinad genetik som i praktisk mening visar sig i den statistiska urvalsstaffetten. Funktionsrationellare klassificeringar som diagnoser verkar vara billigare sållningsintrument, för den allt hårdare strypkopplet på samhällets framtid. Begravningar är inget dum begrepp skriver svenskan idag, kanske de skulle begrava sina nunor i den statistiska verkligheten siffrorna visar och skapar?

Grattis vart tror ni vi hamnar?

Hela mitt hjärta hälsar regeringens behjärtansvärda fernissa av ättestupan, ska vi modernisera den ytterligare med några söta pamfletter som säger: Den evinnerliga frihetens, oändliga rättigheter” som vi kan tatuera dem i pannan med?

Högflygande syften, en annan grund
De värdelösa grunderna för kapitalets vinster jag talar om alltså, ungdjävlarna. Nått ska de väl ha i pannan? Varför inte köpa skolpolitisk reklamplats på Ryan Airs spypåsar så får vi ett genuint kinderegg.

  1. Genomslamsad matallians,
  2. Fotoframkallningspåse, och
  3. reklam till den värdelösa grupp företagen ska tjäna pengar på. välkommen till verkligheten och ungjävlarnas praktiska värde i en intressant värld.

Är det ändå inte underbart att barnen inte har något värde i kalkyl efter kalkyl? Våran värdelösa framtid som bara kostar. Vad kan det bli annat än … Flyga billigt med bilder på glada barn utanpå de glättiga bagarna, kan väl inte bli bättre?

HANDSOME FREEDOM

Enligt Lärarförbundets ordförande är det i dag lättare att starta en friskola än en korvkiosk.  Men vi är lika glada ändå, varför ska man vara negativ å klaga? Jag kan inte tänka mig att vara det så jag hoppas att du är glad. Tänk positivt vettja…. huh.. Det är bara negativa människor som klagar.

2 reaktioner på ”Den ämabla elokvensens fromlande”

  1. Ha ha ha, underbart, du är verkligen på g i bland. Hoppas några knutar löser sig med socialutskottets senaste runda i frågan.

    Kommun kommun, inte alltid så roligt att jobba på kommun, längar redan tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *