ADHD Video: Att Organisera vardagen

Att organisera vardagen av Vanna Beckman en film om fyra vuxna med ADHD.

Ibland kan det kännas ensamt att ha de problem som jag har, ibland har jag faktiskt ingen aning om det speciellt inte när man glömt ta sin medicin, men de brukar visa sig i slutet på dan vart man kommit någonstans. Ibland känns det skönt att se andra som i varje fall har någorlunda liknande liv och kappsäckar att ta sig fram med. Regummerade träskor i lummelundagrottor eller bara drömmen om den där väckarklockan som skulle göra allting så bra, men väckarklockan glömdes i farstun för gröten brändes vid.

Nu när man sitter här på farstutrappen så känns det gott att slicka sig om läpparna, men å andra sidan kan de intorkade youghurtsmulorna kännas lite väl surt luttrat, när man ser hur väckarklockan skadats av regnet, men snart kommer sol och jag är alltid den  första i vattnet

Se och lär om andras öden, livet, vindsmekningen och brötulvarna.

Tidigare filmer av Vanna Beckman

Om ADHD: Efter Diagnosen av Vanna Beckman

Jahapp vad gör man nudå? Blir livet ett helvete och man tvingas i en massa knark av en löpandeband psykiatri som maniskt arbetar på övertid, eller får en del människor för första gången i sina liv en chans att klara sig självständigare och verkligen börja bygga på sitt egna Oberoende?.

NPF Video information

En massa video och videosnuttar om ADHD, ADD, Aspergers syndrom, Tourette, Autism, med mera.

ADHD youtube

Samlingsplatsen för de kritiska och de frälsta, här möts alla kombatanterna och slåss dagar och nätter igenom för att bevisa att de har rätt utan att för ett enda ögonblick bry sig om konsekvenserna av sitt egna handlande. För när allt kommer omkring är det ju det som är viktigast, eller vad säger du?

DAMP,  ,

En reaktion på ”ADHD Video: Att Organisera vardagen”

  1. Videon uppdaterad, så nu ska den rulla på som tänkt igen. Tackar våra uppmärksamma läsare för påpekandet att videon slutat att fungera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *