Sitt ner och pissa horor 3

Det finstämda budskapet om och till de krafter som i förlängningen säljer själar och något de själva inte äger, andras hälsa, verkar tyvärr ha tappat en central länkning till artikeln  i AB där några representanter vill tala om patienternas intressen. Utan om att säga vad deras egen bransh föder fram för något. Kanske finns det sjuka pengar i branschen och en del död, (bara några biverkningar?) men det är väl bara tillfälligheter och lite otur, eller hur? Vi vet ju alla hur folk i allmänhet är. Inte lika kliniskt beräknande som affärsdrivande  verksamheter kan väl erkännas va? och visst är man skickliga på att manipulera journalister, fattas bara det är ju lönsamt vettja.

Fast bäst är nog alkoholindustrin med den konstarten, en journalist som hänvisar till en annan journalist utan att lämna en vetenskaplig hänvisning, utan bara lämnar oss med att det är bra att dricka lite. För hjärnan – En sensationell nyhet, de lobbyisterna brukar föra fram är hjärt och kärlhälsofördelarna. Eller hur bra det är under graviditeten. Man imponeras! Kan det också skapa symptom som  liknar ADD eller ADHD eller varför inte FAS?

Sitt ned och pissa horor del 1

Sitte ned och pissa horor del 2

Tillhörande svar i lyxlänkarna och kombinerat utbildningsmaterial, såväl som faktaunderlag finns i 2 artiklar är ett kostnadsfritt erbjudande som tröst till de gubbhoror som ofta sålt sådant de icke ens äger: Andras själar.

Att det årligen dör så många inom den Svenska vården i ren vanvård har i dag inget ansikte, kanske det börjar bli lite svettigare om man börjar kräva en förklaring på det enorma monetära slöseriet plus de enorma lidanden som ett blint intresse för andra drivincitament än folkhälsan skapar.


Medicinbolag, vinstintresse, folkhälsa, vanvård, Själamarknad, Gubbhoror,  Florsocker.

Alkohol och ADHD,

2 reaktioner på ”Sitt ner och pissa horor 3”

 1. Hej!

  Vilket oförskämt språk som här används och så grovt, att använda det grova språket här på en sida ang add o adhd…får ju bara friska människor att tänka…:
  Dem där med adhd o add…är ju verkligen dumma i huvudet!

  Så vårda språket, budskapet går säkert fram ändå.

  I övrigt är detta en intressant sida.

  1. De flesta människor förstår nog att det oförskämdaste man kan göra som människa är att sälja andra människors själar. Har du ett bättre förslag hur det ska föras fram så varför inte föregå med gott exempel?

   Starta en sida och skriv om det på ett korrekt och vårdat sätt. Men försök gärna att tänka på innehållet i ditt språk innan du kommenterar ytan. Vad som väckte din uppmärksamhet var alltså inte att människor dog av vanvård utan att det kommenterades med s.k. fula ord. Tja, vad är egentligen vackert och vad är fult? Kanske har vi olika meningar om det. Att hora med de mänskliga idealen bör kunna kallas för vad det är och inget annat. Här pratar vi inte om att sälja sex utan att sälja något man inte äger och aldrig kan äga.

   Det är väl just genom att påstå att det ena eller andra uttrycket är snuskigt eller oförskämt man göder stigmatiserandets terminologier, jag tror att en del kan komma att undra varför du har ett så stort behov av det. Det grova språket beskriver i detta fallet en verklighet som är grövre. Bara den verkligt snuskige skulle motsätta sig det, för den är snuskig i hjärtat och använder den neurotiskt renskrubbade ytan för att dölja något och sälja sin tro om sin egna välartade godhet.

   Lite gammalmodigt kanske men också lite sött må jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *