Kunskapsbrist orsakar hallucinationer

Hur organiserar jag hem och arbete?

Den vanligaste hallucinationen är neglekt
Att förneka något som finns
och fylla ut med annat
Förnekelsen svarta antirubrik

I takt med att den självklara nyheten sprids att de Europeiska medicinal myndigheterna rekommenderar användningen av fungerande medel mot ADHD symptom bör det också höjas ett allvarligt riktat finger om de hallucinationer som kan uppträda i samband med att folk hör talas om dessa medicineringar och dess verkan, man säger att medlen är beroendeframkallande, vilket förvisso Kan vara sant, men det finns faktiskt egentligen bara en enda anledning till att man använder medlen.

Metylfenidat rekommenderas: Dagens Medicin, AB och DN och SvD, Ystad allehanda, HD, TV4, Läkemedelsvärlden,

Medlen skapar oberoende
Metylfenidat och andra centralstimulerande medicineringar har gång på gång kunnat visa sig skapa ett större oberoende för personerna som användt dem mot sina ADHD symptom, vilket faktiskt är precis raka motsatsen mot beroendeframkallande, Varför skulle man annars använda medlen? Vad tror du konsekvensen blir om folk tror att de skapar beroende när effekten är tvärtom?

Får du raschan av bara tanken? Titta då på Lene som fick ett nytt liv som vuxen av en korrekt medicinering, vill du förneka henne det medel som gett henne mer oberoende och mera möjligheter att ta vara på sitt eget liv?

Se även: Tant Rasch blogg, hon är med i DAMP tanterna och berättade om livet igår.
Bland torktumlare och väderkvarna
Oberoende är den önskade effekten
Varför andra medel som är betydligt svårare att sluta med som tex Efexor, Seroxat Paroxetin, Zoloft inte beskrivs som beroendeframkallande är för mig en gåta, eller egentligen inte, industrin kallar det ”utsättningssymptom” och det låter ju bättre. Men det är i linje med den lögn vi vant oss att se från den sidan kanske man måste tillägga. När man inte kan sluta med något är man beroende av det, sedan ger jag fullständigt fan i om industrin tycker det ska kalla utsättningsymptom eller moussaka. Jag har inte hört talas eller träffat någon som blivit beroende av ritalin concerta eller metamina däremot en massa som inte kan sluta med SSRI eller SNRI. Personer med ADHD tycker liksom inte att metylfenidat är roligt…. vilket gör att just inte tenderar att bli speciellt beroende av substanserna, däremot ger substanserna ett ökat Oberoende som effekt, varför skulle de annars användas?
När intryck och kunskapsbrist orsakar hallucinationer
Det rent tekniska beviset för att kunskapsbrist verkligen orsakar hallucinationer i allmän mening kan ses hos en person som isoleras helt från intryck och då kunskap i all egentlig mening är en färskvara så uppstår hos den helt isolerade personen efter en ganska kort tid hallucinationer.

Det finns inga bögar i Iran och finns det ska de dödas (alltså förnekelse till varje pris) apropå förnekelselagar, känner du igen principen? Se nu en gång till på de illusoriska upplevelserna i Vgregionen vilka ett trossamfund upphöjt till ”vetenskap”. Ska vi ta det en gång till?

Medlen skapar oberoende

Metylfendidat och andra centralstimulerande medicineringar har gång på gång kunnat visa sig skapa ett större oberoende för personerna som använd dem mot sina ADHD symptom, vilket faktiskt är precis raka motsatsen mot beroendeframkallande. Varför skulle man annars använda medlen? Vad tror du konsekvensen bli

r om folk
tror att de skapar beroende när effekten är tvärtom?

ADHD historik på Svenska
ADHD historia Del 1 Alexander Crichton
ADHD historia Del 2 Alexander Crichton
ADHD historia Del 3 Sir George Frederick Still
ADHD historia Del 4 Charles Bradley 1937 – Benzedrine

Oberoende är den önskade effekten
Varför andra medel som är betydligt svårare att sluta med som tex Efexor, Seroxat Paroxetin, Zoloft inte beskrivs som beroendeframkallande är för mig en gåta, eller egentligen inte, industrin kallar det ”utsättningssymptom” och det låter ju bättre. Men det är i linje med den lögn vi vant oss att se från den sidan kanske man måste tillägga. När man inte kan sluta med något är man beroende av det, sedan ger jag fullständigt fan i om industrin tycker det ska kalla utsättningsymptom eller mussaka. Jag har inte hört talas eller träffat någon som blivit beroende av ritalin concerta eller metamina däremot en massa som inte kan sluta med SSRI eller SNRI. Personer med ADHD tycker liksom inte att metylfenidat är roligt…. vilket gör att just inte tenderar att bli speciellt beroende av substanserna, däremot ger substanserna ett ökat Oberoende som effekt, varför skulle de annars användas?

Brist på kunskap och intryck kan orsaka hallucinationer
Det rent tekniska beviset för att kunskapsbrist verkligen orsakar hallucinationer i allmän mening kan ses hos en person som isoleras helt från intryck och då kunskap i all egentlig mening är en färskvara så uppstår hos den helt isolerade personen efter en ganska kort tid hallucinationer.

Vad är viktigt enligt media då?
Vad annat bedömde medierna som så viktigt att de valde neglekt för en problematik som förnekats i tusentals år och fortfarande förnekas, tja låt oss se på vilka människor och händelser som har högre värde. Mellanösterns självupptagna träobröder är självfallet alltid mer värt än 5% av Sveriges befolkningen skall det alltid vara så?:

Gaza tycker den kristna tidningen dagen var viktigare och anger humanitära skäl. och att livets ord mötet var hårdbevakat av polis är givetvis en viktigare nyhet, men det hindrar dem inte att bre ut bokstavsbarnen – orden – och berätta om allas gemensamma ansvar i frågan, ja nu vet du!

DN berättar om hårdbevakning och svårigheter att se framgångar i den urgamla konflikten som vi självfallet vill höra talas om 30.000 år till för att de människorna är så viktiga och värdefulla, när kan man kalla fixeringen för rasism? och vilka förnekas uppmärksamhet tack vare de självgoda trätobrödernas eviga konflikter, vågar man ens ställa frågan? Är det tillåtet?

Övriga människovärderingar av gammelmedia

DN rapporterar om: Julhandeln , Hanteringen av 1 fånge skall utredas, är det en klappjakt på den inslagna verklighetsbilden som inte får störas? Google nyheter länkar: rädsla för bråk på minnesdagen vilket inte alls verkar handla om den förintelse personer med ADHD går tillmötes utan hjälp men med en daglig förnekelse sedan flera tusen år tillbaka. Bildt talar om vapenvila, vilket verkar handla om ett par ytterst självupptagna kombatanter som säkrt får jättesvårt att ge fan i att kriga några tusen år framöver, eller? Det verkar inte så lovande, men visst är det imponerande att det får betydligt mycket mera plats än en problemställning som 5 % av Sveriges befolkning lider av och antagligen har gjort sedan urminnes tider. Det är förnekelsens kalla ansikten, intenting annat än rå förnekelse.

Men glöm nu för guds skull inte att den ryska kyrkan valt en ny patriark och att AB håller grytorna kokande, är det inte himmel och pankaka så är det pasta och våfflor, välkomna till det journalistiska storkökets alla bokstavsbarn! Säg nu hej till publiken och den massmediala förljugenheten, när kommer det trovärdiga? Här:? -Israels rabbiner bryter kontakten med påven, tidningen dagen ger årets religionssociologiska utvikningsgossar den nakna värderingens socialstrategiska förnekelser av människovärdet ny näring, givetvis under förespegling av ett påskint motsatsförhållande. Halleluja!

Läs även andra intressanta åsikter om ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, hallucinationer, Lene Rasch, förnekelse, mänskliga rättigheter, Riksförbundet attention, Det föreligger också en svår etisk debatt om såpoperans varanden menar någon men går det ens att försöka ta på allvar?

https://adhd-npf.com/tag/adhd/

https://adhd-npf.com/tag/add/

2 reaktioner på ”Kunskapsbrist orsakar hallucinationer”

 1. Finns mycket tveksamheter inom medicinindustrin det är sannt.

  Omega-3 har också en viss funktion vilken tyvärr visat sig vara begränsad vid ADHD. Vi kanske ska skilja på signifikans och relevans?

  Breggin kanske inte är känd som helt objektiv och saklig av alla som kommenterat hans utsagor. Glad att du är införstått med att metylfenidat fungerar bra för en del och att de får en bättre livskvalitet. Vilket de inte verkar få annars.

  Tack för din hyllning till Concerta, Ritalin, Equasym och Metamina, vilka används för att de fungerar.

  Att amfetamin fungerar insåg forskningen redan 1937, det var Dr, Charles Bradley i Providence … Läs mer på

  ADHD historik på Svenska

  https://adhd-npf.com/adhd-historia-1937-benzedrine-den-frsta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *