ADHD – Hur organiserar jag hem och arbete?

Det finns en hel del skrivet om adhd, enligt många är det en av de mest välundersökta symptomen inom medicinen. (även om vissa tvångsmässigt vill förneka det. Men vad kan man själv göra för att fungera bättre? Tja, det är en av de mest intressanta frågorna! Det skiljer nog ganska mycket från person till person vad som är den bästa träningen med tanke på hur stort spektrum av människor som har adhd. Men träning av uppmärksamheten under rogivande omständigheter verkar vara det bästa. Ja, just precis det som barn gör av sig själva, att leka, att roa sig, vilket samtidigt verkar ge en bra träning. Det finns en del skrivet om praktiska tips vid adhd på nätet som verkar bra. Har du själv några bättre förslag så fram med dem…

Asperger tips från scribd verkar ha ändrat länk och försvunnit

Organisera dig nu och berätta vad du tycker om tipsen.

Tips för personer med ADHD för att få det fungera bättre på arbetsplatsen. Kommentera gärna vad du tycker är bra och dåligt med tipsen. Kommenterar du inte gissar vi att tipsen är dåliga och tar bort dem

5 reaktioner på ”ADHD – Hur organiserar jag hem och arbete?”

  1. Nej! De har några år på nacken och tanken på att göra bättre finns nog hos många. Hade vi haft ett handlingskraftigt riksförbund så är hade det funnits sådana och bättre.

    Detta får vara en god början. Bättre än inget.

  2. Att börja dagen i duschen är ganska vanligt för egen del, dels vaknar överjaget och dels så kommer jag åt att parfymera bort den aningens besvärliga odören från mitt eget blue Havaiiii.

    Så det är med e frisk nyponrosöga jag böjer mig framåt i en helig bön så att stjärten verkligen ser änglarna och alla stjärnor himlavalvet när det tredje ögat öppnar sig för annat än lambi och annat man snabbt avför.

    Er tappre hjälte i mörkret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *