Befruktade flickvännen barnen blev rasande

ADD + ADHD av gravida föräldrar, nästan lika farligt som Facebook?

Den neurotypiska personligheten Mel Gibson har enligt Aftonbladet gjort sin flickvän gravid. Troligen har hans sädesceller överförts via ett så kallat samlag, där han helt enkelt ejakulerat in i flickvännens vagina som däggdjuren ibland gör på planeten jorden.

Detta påstås dock gjort han barn ursinniga och de förbereder nu juridiska åtgärder för att säkerställa sitt arv. Hmmm, intressant utveckling iofs är besprutning i generell mening ibland ganska giftig eller leder till giftermål men att barnen ska stämma sin pappa för extrasyskon verkar vara en social produktutveckling. Det finns dock ingen som påstått att detta kan skapa ADHD än, men det kanske kommer?

När så många är så spekulativa känns det bättre att spekulera själv i stället för att vänta på nästa spekulationsvåg, varför inte också så småningom spekulera i vad som driver fram spekulationerna?

Testa om du själv har drabbats

Har du Vuxen ADHD Test

Det bästa ADHD testet för vuxna

Vad är ADD

När det gäller det så kallade samlaget så är det ganska ofta svårt att skilja på sanningen och lögn för en del verkar se det som en av de större tävlingssporterna och på den arenan vill man gärna ståta med konsekvenserna av sina meriter, men eftersom det finns två sidor av myntet, dels att skaffa sig fördelar av att ha sex för att få direkta vinster av det men inte erkänna det för andra, dvs gå sängvägen.

Dels att tala om något vitt och brett som inte alls är sanning bara för att själv kunna ståta i ett bättre ljus och få andra att känna sig underlägsna och mindre lyckade på ett ganska indirekt sätt. Eller vad nu meningen kan vara ….

För att spä på förvirringen finns det också aktörer som tjänar på att smutskasta andras sexliv och hålla en slags etisk dubbelmoral under armarna, vilket både kan rasera för falskspelaren såväl som rasera för den som är helt ärligt och säger att den gått fram som en symaskin över Los Angeles alla våtmarker. Eller bara utnyttjat samlaget som en karriärmetod. Något som Angelina Jolie påstås ha gjort i en ny bok, frågan är väl som vanligt vad som är fantasi och vad som är verklighet.

Denna heliga blogg vet som vanligt ganska lite om det hela och vill passa på att höja ett varningens finger för dubbelmoralister från alla håll. Det finns dock ganska många personligheter som intygar å det varmaste att samlag är något gott och positivt, det är en sak. Tjattret runt det hela verkar dock vara en helt annan.

Ta mig till The Critics nu jag är trött på horlänkande skitbloggar och måste läsa om Trollhare NU! Eller om Samlag, dubbelmoral, ADHD – ADD, Bokstavlig mening, ADHD, ADD.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *