ADHD FAKTA: Concerta, Ritalin & Metylfenidat video 2

Sanningen om ADHD, Mediciner fungerar.

Tror du inte på det visa vad som fungerar bättre!

Sanningen om förnekelserna – människor har lidit oerhört av dem Nu är det dags för del 2 i den oerhört spännande serien som den nakna sanningen om metylfenidat. Som vanligt ser vi de kristalliserade skönheterna framträda i polariserat ljus. Vad får du själv för upplevelser av denna medicinska substans som verkar ha förbättrat flera människors liv? Vill du skriva en dikt om dina upplevelser eller vill du bara förkovra dig? Här kan du göra bägge delarna.

Mediciner vid ADHD Allmänt Information om ADHD mediciner, då främst Metylfenidat som Concerta, ritalin osv.

ADHD information för läkareInformation om lite ovanligare medicineringar mot ADHD i Sverige, mestadels för läkare som önskar fördjupning. Bland annat Focalin, dexedrine, metamfetamin, osv. enbart på engelska.

ADHD genen – Mer om ADHD’s genetiska orsaker

Läkemedelsbehandling av ADHD 1:2009:
– Bakgrundsdokumentation

Läkemedelsbehandling av ADHD 1:2009:
– Ny rekommendation

Nej tack, vad jag behöver är en 23 sidig informationbroshyr om ADHD Fakta: Concerta på engelska i Pdf format.

Förvisso är inte ADHD något som gör att man plötsligt sjunker ihop som en sven-ingvars basist utan det sker ofta mer långsamt att man inte kan nyttja sin kapacitet optimalt, precis som en person i behov av glasögon. När det gäller ADHD är det mentala glasögon som kan vara till en oerhörd hjälp för den som har svårt att fokusera utan dem. Men många stryker med allt för tidigt av ett för hårt leverne, kriminalitet och andra symptom på att inte kunna passa in i den stereotypa mallen som de med neurotypiska begränsningar satt upp. Men en person med ADHD kan ändå vara slagfärdig vilket inte alltid passar så bra. Men ibland är ringen fyrkantig och då kanske det går bättre som en gammal boxare sa till mig och log slugt.

Men vem vill egentligen bli förtidigt utslagen? Även med en dopaminfrisättande medicinering som Concerta är dessa skador inte möjliga att reversera.

En reaktion på ”ADHD FAKTA: Concerta, Ritalin & Metylfenidat video 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *