ADHD: Anna Wahlgren, är du negativ och ljuger?

Anna Wahlgren uttrycker sig negativt om att barn med ADHD får tillgång till mediciner vilka gör att de bättre kan följa med i skolan något som verkar störa henne, hon skriver: ”Över 13 000 skolelever i Sverige får i dag amfetamin för att de inte kan sitta still eller hålla tyst i skolan. Det var ca 7000 barn förra året.”

Fakta källor om ADHD?
-Vart har du fått uppgifterna om att 13 tusen elever får amfetamin från?
-Vem säger att de får det för att sitta still?
-Om barn med ADHD ökar sin inlärningskapacitet med rätt medicinering, vilken rätt anser dig då ha att döma ut medicineringen, om det saknas bättre alternativ?

Vad har du som är bättre än medicineringen och varför saknar det du väljer att tro på ett vetenskapligt underlag, för du har väl ändå det? Vill du att barn ska misslyckas i skolan bara för att vi alla ska lyssna på din negativa uppfattning om en medicinering som redan 1937 visade sig vara mycket positiv för vissa barn i skolan? Med vilken rätt yttrar du dig i frågan? Vill du se verkligheten? Vill du se den verklighet dina förslag skapar? Eller vill du bara vara negativ?

Citat från Lmv visar att: ”hämtade 1 329 patienter ut recept på amfetamin.”
Mina uppgifter går att verifiera via länkar på faktabloggen om ADHD, Anna vart kan jag verifiera dina upplevelser och påståenden?

Gör du det för att det är så skönt?
Någonstans måste man också dra gränsen för vad spridning av osanning gör och dess konsekvenser för barn ungdomar och vuxnas hälsa. Att tro är en sak, men vad skapar din tro då? Tror du jag kan visa dig en massa positiva effekter av medicineringen vid ADHD? Eller har du något bättre att komma med, varför inte visa det då, så att hela världen får se din unika kapacitet. Att bara runka av din moralkräm och rättfärdighetsås, för att du tycker det är såå skönt, men hjälper det verkligen barnen bättre än alla andra kända metoder?

Anna vill du förresten vara med och hjälpa till mot tunga vanebildande droger? Många unga tjejer börjar röka och det är inte alls bra, kanske beror det på dåliga förebilder (?) som saknar kapacitet att inse att just den svåra drogen är det som dödar flest människor varje år i Sverige. Så vad säger du? Vill du vara med och hjälpa till att sprida O-beroende?


Läspa till väsen skillnaden CONCERTA, ADHD, ADD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, Co$, propaganda, desinformation. Ovan vårt besatta stalkerpsykos ständiga återkommande till vissa länkar. 2 saker verkar han hata: kritik av riksförbundet attention och att vi länkar till platser där offentliga uppgifter om dömda pedofiler eller pedofili inom massmedia finns. för han anser sig vara mån om människors privatliv, eh, ja i varje fall pedofilers privatliv, mycket annat verkar han skita fullständigt i. Varför inte göra lite glidar konst i positiv anda av ett sådan vedervärdig självgodhet? Frågorna är fortfarande obesvarade och det har funnits massor med tillfällen att besvara dem.

Från 9 besök om dagen bara från arbetsplatsen till 0-2 gånger om dagen visar att vår coaching haft god effekt och besattheten verkar ha mildrats något. Du kanske inte är så dum som du tror? Du gör trotts allt stora framsteg, nästa är kanske att förstå att här är du inte välkommen.

8 reaktioner på ”ADHD: Anna Wahlgren, är du negativ och ljuger?”

  1. Nu känner jag inte någon av de kämpande men är det inte så att om man tex surfar från det kommuner kallar publika nät så kommer alla att se ut som att det är en enda surfare. Vad har den arme stackaren gjort som måste leva i ditt sinne ständigt.
    Sedan kanske det verkar konstigt att en bloggare tycker illa om besök på sin blogg. Saknas rent mjöl i påsen kanske…

  2. Det finns självfallet en rad sätt att sortera dataströmmarna på speciellt om man måste vara inloggad och inte bara skriver anonymt som du gör.

    Ja kan lova dig att vi inte kommer att skriva hälften så mycket om stalkerpsykot som psykot har skrivit hit. blir liksom lite tjatigt i längden. Tack för visat intresse. Det var väl mer den ”arme stackarens” falska lögner och just sättet som aktiverade psykot som skapade intresset.

  3. Fy fan va rätt! Häng ut stalkerkuken med huvut före! Sånna ska inte bara gå runt och terrorisera

    Anna är säkert scientolog

  4. Anna Wahlgren är medlem i KMR som är en frontorganisation till scientologerna. Hon änvänder ofta deras ”fakta” i sina krönikor och böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *