AB Se, ADHD och ADD ett företag bara De

Välkomna gott folk till ADHD och ADD! Just nu arbetar vi med artiklarna Vad är ADD

Delar av ADHD Uppmärksammas Koncentrerat har lyckats flytta hit med några av inläggen och det är bara att hoppas att länkningen, vidarebefordringen och allt annat fungerar. Det är säkert en hel del som måste korrigeras och fixas till, det arbetet är redan påbörjat och lär få fortgå en bra stund framöver. Mycket att fixa till, göra bättre men framförallt att sammanställa informationen mer lättåtkomligt och lättillgängligt.

Vad tycker du nu om den här lilla utkiksposten och bloggen? Tycker du spontant att något är helt fel eller jättedåligt, låt oss få veta. Det finns en hel del kvar att göra, har du något speciellt som du tycker saknas eller som kan förbättras, var inte blyg för att säga det.

Ett stort Tack till Fröken Färdig för inspirationen och till  Psykbryt för en massa hjälp, tålamod och kunskap som varit ovärderlig för skapandet av bloggen som den ser ut idag.  Tackar alla andra som hjälpt till.

10 reaktioner på ”AB Se, ADHD och ADD ett företag bara De”

  1. Det här ser finfint ut. Imorgon ska jag försöka peka om mina gamla länkar till er sajt. Idag måste jag försöka vara en social varelse. Haha…det går sådär. Just nu tar jag paus från kallpratet.

    Jag diggar era duvor. Vackert!

    Kram till er.

  2. Men det var bara lite installation och tillägg, var så lite :) Lycka till här nu och med allt

  3. Citat: ”Att symptomen förändras hos kvinnor under graviditeten skulle också kunna vara en indikation på det.”

    Hurdå undrar jag??? Hur förändras symptomen under graviditet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *