Michael Jacksons drogskafferi damp i backen

Vi vet redan idag att många droger är dödliga men när de dödliga legala drogerna börja överstiga dödstalen förf de illegala kanske man ska börja fråga sig om rimligheten  om man nu inte gjort det redan tidigare.

Hemma hos Michael Jackson hittades en uppsjö av droger enligt tidningarnas runt 300 personer efter missbruk, det låter väl initierat eller hur? Men journalismens bokstavsbarn missar som vanligt stora delar av poängen, vilket den här videon kanske kan klargöra som en gratis och riktad utbildningsinsats till journalistisk logik, så att vi kan hålla rätt distans till deras ord och bokstavsbarn.

Jag har träffat några i Sverige som använder metadon men då mot smärta, men det är klart har du inopererade batterier i kroppen för att hjälpa till att styra bort smärt signalerna genom el-pulser till elektroderna i ryggraden och det inte räcker, då har du sannolikt ganska ont och vi måste alla sova någon gång. Men den stora förskrivning som råder i en del länder vilken proportionalitet kan den egentligen anses ha, mot bakgrund av faktum ovan.

Dödsdroger och Psykdroger Väljer å sin sida att fokusera på Diprivan eller propofol vilket är ett mer renodlat narkosmedel.

Läs även andra bloggares åsikter om Bruk, Fentanyl, Metadon, Michael Jackson, , oxycontin,

2 reaktioner på ”Michael Jacksons drogskafferi damp i backen”

  1. Redan 2008 såg man att även lilla Sverige orsakade ökat antal dödsfall med utskrivningar av metadon

    Fast det har du säkert läst för länge sen :-)

  2. nej kände inte igen den tackar för det.

    Tänker mest på försäljningen i kvarteren runt mariapol osv som kanske inte ger den mest optimala bilden av ett alltigenom lyckat projekt, är dock dåligt uppdaterat på kriminalitetsprevention osv vilket var en av tankarna vill jag minnas. Dock verkar en hel del inte förstå hur många som strukit med av den att man bör kunna ifrågasätta nettoeffekten.

    I New York är det också svårt att utvärdera metadonoprojektens verkliga effekter, vilket kanske kan säga något, när några av råmodellerna för förskrivningen inte ens länge kan leverera kvalitetsdata.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *