Haninge Kommun Skoldatanätet för anställda

Ojdå
Det verkar som om våra två anonyma personligheter har helt olika åsikter i tråden om anna wahlgren. Ok, vi får väl försöka gå er bägge tillmötes genom att singla slant eller nått är det ok?

Ouups det blev visst den siste anonyme som vann. ok vi nöjer oss med att presentera den senaste statistiken. Här varsågoda. Vi anser att utvecklingen ser lovande ut och att vår coaching gett ett bra resultat. Vi har tyvärr inte så mycket mer tid att lägga på det just nu.

Hoppas anonym nummer 1 inte känner sig alltför bitter över förlusten. Vittsen är ju trotts allt att göra lite konst och det är väl aldrig fel med kulturell utsmyckning även om det bara blir en en liten hallspegel. Men även det lilla kan faktiskt vara ganska gulligt till slut. Det gäller kanske att tänka positivt. Har ganska mycket att göra men påminn mig så att det inte faller i glömska ifall någon känner sig kränkt av att vi inte ger tillräckligt underlag som pedagogiska kulturambassadörer.

Är man så känslig för kritik kanske man skulle vara försiktigare med att försöka hindra den, för de verkar slå tillbaka och konstigt är väl det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *