Flickor med ADHD: Ny video


Efter den stora succén med ADHD och att Organisera, fortsätter vi nu lite långsamt framåt. Som av en händelse fick jag höra att just flickor tydligen inte fick den vård som behövs och få hjälper till att göra deras röster hörda. Därför fortsätter vi med en speciell upplysningskampanj om just den ständiga diskrimineringen av flickor, som fortfarande i dag inte verkar se någon ände.

ADHD & Depression in Teenage Girls: Recent Research

Ny Video om Flickor/ kvinnor med ADHD på Engelska som också tar upp delar av den speciella problematik man måste vara ganska diskriminerande och blind för att inte se. Det är mycket imponerade att man lyckas förringa så många, så mycket vård, under så oerhört lång tid. NÄR ska det sluta? Varför har det börjat?


Women

.oO 0 kvinnor, flickor, ADHD, diskriminering, ADD, depression, Utanförskap, Många flickor med ADHD får allt annat än ett barbie liv vilket kan vara väl värt att komma ihåg för alla ”vetare” och ”förståsigpåare” i den sociala pedofilins och kannibalismens omtankespåklädda narrspel. -Att förneka vård behandling och stöd är också att ta någons mest grundläggande mänskliga rättighet, att själv kunna förbättre sina förutsättningar. Kanske någon skulle göra ett dockskåp och visa rent pedagogiskt gestaltningen av de som inte fick några förutsättningar till en början med och andra som fick det mesta.

”Brinn i helvetet din jävla subba”
Med den goda och alla möjligheter som internet ger kommer också en helt annan sida.
AB skriver idag om en tjej som blivit mobbad på nätet för 8 år sedan och texterna ligger fortfarande kvar. Som ett fegt litet svinhugg från sidan överfaller de anonyma hotfullheterna lätt. Ibland kan jag komma på mig själv med att tänka, herregud är det inte någon som verkligen uttalat någon skit mot kvinnor i allmänhet för att göra denna ständiga jävla diskriminering möjlig? Men jag har aldrig hittat roten till förnekelsen i det djupa hatet, men kanske skulle det ibland kännas bättre att också kunna se de som inbillar sig vara ens fiender eller fiender till alla kvinnor och höra deras läten. Inte för att det skulle vara roligt eller skönt, mera för att få dessa grimaserande ord att se vilket helvete de bygger.

Veronicas egna personliga blog.

Gröten i huvudet och så många andra sätt att trycka tillbaka på platsen varifrån du kom.

Norska VG skriver att mobbingen är värst i Norge,Dagen + NTV2 berör också nätmobbingen. ,
Andra Tidningar har också uppmärksammat att mobbingen av flickor kan ta sig andra uttryck än hos pojkar, Alltombarn skriver5 saker att tala med ditt barn om. Det är vanligare att flickors mobbning kvarstår en längre tid.

Så bekämpar du e-mobbingen
Bättre att vara lite kreativ och försöka göra något, ut och motionera eller varför inte göra det rimliga och det man borde, fy fan va lågt, gement uselt och dåligt. Mer ADHD Video

5 reaktioner på ”Flickor med ADHD: Ny video”

  1. Kajsa. Tack för det, alltid roligt när välinsatta upplever att man tillfört något nytt.

    Veronica. Tjing tjong, trevligt att du tyckte att det träffade, alltid lite känsligt att beskriva ämnen där människor blir utsatta. Men detsto skönare när man lyckas. Lägger in din bloglänk i artikeln nu.

  2. Jätteskoj att du kände igen dig Veronica. Verkar tyvärr inte helt ovanligt med fega personer väljer att hoppa på anonymt, vissa klarar inte av kritik eller något annat och då är det deras tarvligt enkla utväg.
    Tidigare när vi vågade kritisera riksförbundet Attention kom det en massa anonyma inlägg osv., det visade sig senare att en i styrelsen på riksförbundet Attention hade mycket gemensamt med inläggen och det skall dessutom vara en egen intresseorganisation inom området, som inte tål att sättas ifråga, så visst finns det mycket skit, kanske dags att börja rensa lite i träsket. Jag tror samtidigt att ju mer man pratar om det desto svårare blir det för de gemena typerna att fortsätta med sina utstuderade tarvligheter.

    Bra att kunskapen sprids!

  3. Äääntligen : Videon Uppdaterad! Tänkte försöka göra en sida om enbart flickors problem. Eller snarare samhällets oförmåga att se den som inte slåss och skriker. Förslag är varmt välkomna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *