DRD4 och ADHD genesis

DRD4 dopamin receptor D4 till släkte: Homo sapiens ergo Homo Ecconomicus af Plaståldern.
Jag kräver att omedelbart komma till de senaste vetenskapliga undersökningarna kring DRD4 som dessutom angör adhd.

Jag kräver att omedelbart komma bort från denna usla budgetblogg, till en svensk kvalitetsblogg som skrivit om DRD4 ur ett logiskt perspektiv befriat från pålagor av ställningstaganden för den ena eller andra sidan i en harmageddonfärgad debatt. Skriven av en professor i zoologisk ekologi inte av proffstyckare med andra övertygelser än de just strikt sakliga.

Synonymer
D(2C) dopamine receptor
D(4) dopamine receptor
Dopamine D4 receptor

Behöver 73 gratisartiklar runt DRD4 och ADHD att skänka till min sköna moder på hennes högtidsdag. Ta mig direkt till kromosom 11 sekvensen så att jag kalibrera se de genetiska kopplingarna med egna ögon på proteinsekvensnivå + att jag genom RSS-flödet kan följa kunskapsutvecklingen om genomet timme för timme. (du måste själv klicka på rss butten)

Tror inte alls på DRD4 men vill gärna köpa antikroppar för 700 dollar per halvt mikrogram. Jag tror inte att generna kan minnas delar av min farmors extrema matvanor, epigenetiken är kanske bara sanning i fall man tror på den?

Vill se en artikel som slutar med hänvisningar till en lista med genetisk referensfunktionalitet vilken tar upp personlighetsdimensionerna som är associerade med den tredje exonens VNTR i just DRD4 på kaukasiska män. NU!

Sluta kretsa runt, jag kräver att omedelbart få komma till den genetiska arkitekturen för personligheten mer övergripande för att se var DRD4 passar in med mitt favoritområde inom genetiken 5-HTTLPR, för det finns väl ett samband?

Ideologiernas genetik
Kräver omedelbar kontroll över allelen DRD4´s eventuella påverkan av den politiska ideologins utveckling och hur detta sedan kan styras av ren vänskap. Ge mig vetenskapliga data från herritabla komponenter. Den genetiska basen för idépolitisk utveckling torde vara den mest välförnekade så ge mig den NU. både som PDF och HTML. Bara rapporter från Harvard är gott nog. Friendships Moderate an Association Between the DRD4 Gene and Political Ideology.

Det är skitsnack alltihop kräver omedelbart ett bildspel med databeräkningar av gigantiska adjektiv komponeneter eller uttryckens semantiskta avstånd till ”bra” + ”dålig” i sin värdeladdningskala för att på det viset kunna avslöja den lingvistiska kärnan i detta missbruk av adjektiv. Det måste finnas en konspiration i bakgrunden som försöker döja den psykodynamiska kärnans mantrasociala klackjärn, jag har själv sett gnistorna i mina gamla boots från Sko Uno. Klapperti klapp…

Visa även SLC6A3

Inte ens den dogma-tik som bromsat upp folkets vagn
kan längre hindra vår bil-iga humor. thumbs up.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *