Den systematiska våldtäktens arkitektoniska konstruktion

Attacken mot den Israeliska ambassaden som blev totalt nedklottrad har chockat många bland annat ambassadpersonalen som mellan raderna menar att det kan vara fråga om ett länge planlagt illdåd. Terroristerna i andra länder klär ut sig till barn och går in i skolor, vilken lärdom. Antisemitismen vill stjäla offerrollen från Israel verkar det som om jag får gissa väldigt löst och kanske aningens ironiskt. Israel är hursomhelst trötta på de elaka terroristerna och vill ge dem en” humanitär korridor”.Några få missöden har dock råkat inträffat när de antsemitiska terroristerna fått smaka på lite bly. Några potentiella antisemiter råkade bli terminerade för att hindra ytterligare terrorattacker. Pepsi eller Coke: Det är frågan, enligt en analys.

Traffickingindustrin i fara!!!
Som vi kunde rapportera redan i dagarna verkar dock trafficking verksamheten kunna fortgå utan några större störningar pga de antisemitiska terroristerna som bara är elaka om dumma som alla, antisemiter alltid är. Det kom några protester mot att bloggen berättade om hur man i Israel med framgång lyckats bygga upp en stolt och blomstrande slavhandel och att mycket av råmaterialet till den verksamheten är föremål för systematiska våldtäkter inom traffickinghandeln där de används som spermapottor. Men man ville bara kritisera de källor vi citerade, inte vara konstruktiv och berätta hur många meter de själva trodde det civila högståndet var. Därför kanske det är tvunget att ställa frågan en gång till. Hur många meter hög är den stolta byggnaden? Var lite konstruktiv nu! Tänk på att om konflikten fortsätter kan den stolta trafffickingindustrin faktiskt vara i fara, lågkonjunkturen främjar som bekant fascismen.

Välmåga och högstånd
Om det genomsnittliga spermadonationerna inom den moderna israeliska slavhandeln sker enligt den matematiska modellen nedan och den förslavade industrifittan är mottagare av den högkulturella bygnationen – låt oss omvandla det finansiell nettoresultatet av denna byggnads höjd över havet, låt oss kalla den tower of power, Hur många meter kuk framställer stockmarknaden i den Israeliska sexindustrin (som faktiskt kan drabbas av sämre ekonomi tack vare terrorismen från en oförstående och antisemitisk omvärld.)

*5 minuters våldtäkt
*44 juck per minut
*15 centimeter kuk
————————
=3,3 Kukmeter

Empire state building & industrifittan
Nu vi nu tar dessa kukmetrar och multiplicerar med kundfrekvensen för att renodla resultatet för industrifittans finansiella kukmeter till 3,3 miljoner meter i den moderna Israeliska slavhandeln. Vilket gör att Empire state buildnings en gång så beundrade höjdrekord på 443,2 m står sig blott en ganska kort stund jämfört med den ljuva stockmarknaden i det stora hela. Begrundar vi sedan på att de är blott per månad de här spermatjuvarna snor åt sig så här mycket kuk så bör också vän av moralisk ordning kunna tänka sig en 3,3 miljoner meter hög totempåle som reser sig mot skyn och samtidigt undra varför det finns antisemitism, nu när glädjeflickorna erbjuds så mycket glädje lycka och glam. Men vad tycker nu kritikerna som ifrågasätter den israeliska slavhandeln – exakt hur många kukmeter hög är byggnaden enligt deras förmenande?

Sedan må det vara hänt att Israel erbjuder de potentiella antisemiterna en möjlighet att fly medans Obama uttrycker sin oro och många menar att Hamas ställning kommer att stärkas medans Våran Carl Bildt inte vill säga bu eller bläää men Egypten och Frankrike har en fredsplan. Men några skolor verkar inte använts av Hamas om tidigare påståtts enligt antisemitska källor.

Limbo kulturellt högstånd
OM vi nu tänker på att den blott 3,3 miljoner meter höga byggnaden får en ny granne varje månad som är på 3,3 miljoner meter eller mer, så visst är det konstigt att världen trotts allt inte känner mer hjärtinnerlig tacksamhet, eller hur? Läs gärna gårdagens inlägg om industrifittan och de stolta israeliska traffickinginrättningarna. Fortsätter det här jävla kriget är faktiskt den finansiella stabilitet för traffickingbordellerna hotade, tänk på hur det kan drabba optionshandeln och tredje man. Och allt detta är terroristernas fel, nu har de dessutom börjat klä ut sig till ungar. Antisemitismen vet verkligen inga gränser.

-Det är verkligen höjden av otacksamhet!

Frågor med anledning av den israeliska slavhandeln och dess systematiska våldtäktsmetriska arkitektoniska kontruktion
1/Hur hög tror ni att byggnaden är om ni själva är kritiska till det etnografiska museets eventuellt antisemitiska uppskattningar av den moderna Israeliska slavhandeln? Svaret skall anges i kukmeter. Att bara vara kritisk kan vara bra, men att vara konstruktiv kan vara bättre, så exakt hur hög blir byggnaden då enligt kritikerna?

2/Vilket resultat anser ni vara ett moraliskt försvarbart resultat när det gäller antalet kukmeter inom ramen för den moderna israeliska slavhandeln? Och hur långt befinner sig Israel från det moraliskt försvarbara resultatet när det gäller de systematska våldtäkterna av människor med annan etnicitet inom ramen för den moderna israeliska slavhandeln?

3/Är det bara antisemitismen som skapat den moderna Israeliska slavhandeln? och hur har i så fall traffickingpottorna medverkat till att förhöja antisemitismen genom att stjäla sperma och bidraga till att israeliter får kösnsjukdomar? Eller finns det andra nationella drag som ligger bakom de systematiska våldtäkterna inom ramen för den moderna Israeliska slavhandeln?

4/Hur många Israeliska män är offer för traffickingslynornas alla antisemitiska sjukdomar och allt annat orent som kommer från lusthusen? Den dolda antisemitismen som strömmar ut från traffickingbordellerna hårkors.

5/Hur kan det komma sig att den moderna slavhandeln har fått ett så starkt fäste i Israel som den faktiskt har? Är det grundat i en etnocentrisk självupptagenhet hos de ljugande traffickinghororna eller beror det bara på oplanerad otur? Eller ligger Hamas bakom det hela?

Ser fram mot välunderbyggda svar vars konkreta innehåll kan föra saken framåt. G
ärna också beskrivningar av hur ni själva tänker agera för att stoppa slavhandeln i det moderna Israel som självfallet är högpotent antisemitisk i sina grundvalar. Och varför eran aktion i ärendet inte hitintills gett något resultat mot den antisemitiska våldtäktsindustrin. Eller var det semitisk våldtäktsindustri?

betackar mig för antisemitiska påhopp!

FAKTARUTA OM TRAFFICKING:
Etnografiska mueets pressinbjudan om traffickingutställningen och dess bakgrund.
Värdskulturmuseets utställning om trafficking.
Den matematiska modellen ovan baserar sina siffror delvis på uppgifterna från etnografiska museet. Tycker ni de är fel, tag gärna kontakt med etnografiska museet… och berätta vad ni upplever. Vi lovar att ändra våra uppgifter om de ändrar sina som vi baserat den matematiska modellen på. låter väl bra.

Barnens hopp, om trafficking och barnkonventionen.
Amnesty International om trafficking

Läs även andra bloggares åsikter om Antisemitisk, Gaza, israel, trafficking, slavhandel, judar, palestina, I går Guernica – i dag Gaza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *