Del 4 Den Moderna Israeliska Slavhandeln: Är den Antisemitisk?

Hej igen mina kära israelvänner och alla andra vi har nu kommit fram till del 4 i den intressanta serien om den moderna israels slavhandel, jag hoppas att det varit lärorikt. Nu ska vi fundera lite om människans värde och människors olika värde. Är du mycket intresserad av frågeställningen är det jättebra, du kan börja med att besvara de frågor som ställts ett antal gånger redan och kommer att ställas ett antal gånger till, förstår du? Att ifrågasätta är jättebra men du kanske också kan lära dig att ifrågasätta den moderna israeliska slavhandeln?

Hur många barn våldtas dagligen systematiskt i israel?
Det kom mothugg mot faktumet av den moderna israeliska slavhandeln och det är just de mothuggen som gör att vi har den här utbildningsserien om det tveklösa faktumet att vi har en modern israelisk slavhandel där människor dagligen misshandlas våldtas och hålls som slavar. Det är industrialiseringen av den etniska spermapottan med ett annat ord. Men just på grund av att spermapottan i princip saknar värde så har du knappast hört talas om henne där hon sitter inspärrad i sin lilla bordell.

• Du vet inte vad hon heter
• Vilken släkt hon saknar
• Hur hon ser ut och såg ut innan hon förslavades
• Eller hur mycket hon är saknad av sin mamma.

Hon kan dessutom vara antisemitisk i sin läggning och vi undrar väl alla varför, eller hur? Men sådana är de jävla rasistfittorna väl? Är det hamas som har tagit kontroll över deras hjärnor?

Nyheter från andra sidan fronten
Någon sa att den industriella spermapottan saknar värde att tala om för den pedofilinspirerade massmediaindustrin men jag tyckte de lät väldigt hårt. Men å andra sidan så varför hör vi inte talas om det? Ska alltid övermakten beskrivas och övermaktens syn på saken och då passar det inte speciellt bra att beskrivna verkligheten bakom den etniskt utvalda spermapottans öden inom ramen för den stora antisemitismen, eller vad det nu är.

Rabatt på etnisk industrifitta till våra stolta soldater
Märkte någon den lilla detaljen att det var rabatt för soldater i några av tortyrinrättningarna i det moderna israels slavmarknad? Tillgången till etnisk industrifitta ska säkras även för de som försvarar riket mot den vidriga antisemitismen, eller hur? Samma personer som skapar rubrikerna som följer: Flyg och stridsvagnar beskjuter Gaza och Israel använder vit fosfor mot civila som är jätteelaka. Självfallet väcker det starka reaktioner som: Sahlins stora ilska och en rad demonstrationer europeiska protester ja faktiskt över hela världen. Är det aldrig lite märkligt för dig hur lite slavarna är värda? Hur få som ens skrivit eller talat om dem?

Eller du vill förståss tala om allt annat än att besvara frågorna du? Av en ren tillfällighet ser här nedan igen i fall du åter råkar glömma. Vill du hellre säga att mitt språk är snuskigt när det bara beskriver verkligheten? Eller vad vill du egentligen?

Utgångspunkter
Etnografiska museet skriver: Israels sexindustri är stor och totalt beroende av att kvinnor traffickeras från Östeuropa. Shekel är Israelisk valuta och 3 550 000 shekel (motsvarar ungefär 8000 USD) är priset för en kvinna som sedan kan användas till prostitution

….Därefter kommer de skickas åter till sitt hemland. Från Ryssland, Moldavien, Ukraina, Kazakstan och Uzbekistan kommer varje år omkring 3000 unga kvinnor till Israels sexindustri där de förväntas tillfredsställa i det närmaste en miljon sexköpare varje månad.

Kärleksfull Välmåga och högstånd: Utgångsdebatt
Om de genomsnittliga spermadonationerna inom den moderna israeliska slavhandeln sker enligt den matematiska modellen nedan och den förslavade etniska industrifittan är mottagare av den högkulturella byggnationen som har längden av all kuk hon får – låt oss omvandla det finansiella nettoresultatet av denna byggnads höjd över havet, låt oss kalla den tower of power, Hur många meter kuk framställer stockmarknaden i den Israeliska sexindustrin (som faktiskt kan drabbas av sämre ekonomi tack vare terrorismen från en oförstående och antisemitisk omvärld.)

*5 minuters våldtäkt
*44 juck per minut
*15 centimeter kuk
————————
=3,3 Kukmeter

Empire state building & kukmetern
Nu vi nu tar dessa kukmetrar och multiplicerar med kundfrekvensen för att renodla resultatet för industrifittans finansiella kukmeter så får vi det till 3,3 miljoner meter i den moderna Israeliska slavhandeln. Vilket gör att Empire state buildnings en gång så beundrade höjdrekord på 443,2 m står sig blott en ganska kort stund jämfört med den ljuva stockmarknaden i det stora hela. Begrundar vi sedan på att de är blott per månad de här spermatjuvarna snor åt sig så här mycket kuk så bör också vän av moralisk ordning kunna tänka sig en 3,3 miljoner meter hög totempåle som reser sig mot skyn och samtidigt undra varför det finns antisemitism, nu när glädjeflickorna erbjuds så mycket glädje lycka och glam. Men vad tycker nu kritikerna som ifrågasätter den israeliska slavhandeln – exakt hur många kukmeter hög är byggnaden enligt deras förmenande? Uppgifterna om antalet samlag i den Israeliska sexindustrins traffickingsektor den moderna israeliska slavhandeln är baserade på siffror från etnografiska museet. Ifrågasätt dem gärna med etnografiska museet ifall du upplever dem som kränkande mot dig som person eller något annat rimligt.


Stockmarknadens finansiella nettoresultat 3,3 miljoner kukmeter omvandlad till högkulturell byggnation. Vilken skrapa va?

 

 

Frågor med anledning av den israeliska slavhandeln och dess systematiska våldtäktsmetriska arkitektonik
1/Hur hög tror ni att byggnaden är om ni själva är kritiska till det etnografiska museets eventuellt antisemitiska uppskattningar av den moderna Israeliska slavhandeln? Svaret skall anges i kukmeter. Att bara vara kritisk kan vara bra, men att vara konstruktiv kan vara bättre, så exakt hur hög blir byggnaden då enligt kritikerna?

2/Vilket resultat anser ni vara ett moraliskt försvarbart resultat när det gäller antalet kukmeter inom ramen för den moderna israeliska slavhandeln? Och hur långt befinner sig Israel från det moraliskt försvarbara resultatet när det gäller de systematiska våldtäkterna av människor med annan etnicitet inom ramen för den moderna israeliska slavhandeln?

3/Är det bara antisemitismen som skapat den moderna Israeliska slavhandeln? och hur har i så fall traffickingpottorna medverkat till att förhöja antisemitismen genom att stjäla sperma och bidraga till att israeliter får könssjukdomar? Eller finns det andra nationella drag som ligger bakom de systematiska våldtäkterna inom ramen för den moderna Israeliska slavhandeln?

4/Hur många Israeliska män är offer för traffickingslynornas alla antisemitiska sjukdomar och allt annat orent som kommer från lusthusen? Den dolda antisemitismen som strömmar ut från traffickingbordellerna hårkors.

5/Hur kan det komma sig att den moderna slavhandeln har fått ett så starkt fäste i Israel som den faktiskt har? Är det grundat i en etnocentrisk självupptagenhet hos de ljugande traffickinghororna eller beror det bara på oplanerad otur? Eller ligger Hamas bakom det hela? Ser fram mot välunderbyggda svar vars konkreta innehåll kan föra saken framåt. Gärna också beskrivningar av hur ni själva tänker agera för att stoppa slavhandeln i det moderna Israel som självfallet är högpotent antisemitisk i sina grundvalar. Och varför eran aktion i ärendet inte hitintills gett något resultat mot den antisemitiska våldtäktsindustrin. Eller var det semitisk våldtäktsindustri?betackar mig för antisemitiska påhopp!Även nazistiska sådana kanske måste tilläggas…referenser:

FAKTARUTA OM bl.a. DEN MODERNA ISRAELISKA SLAVHANDELN

:Etnografiska museets pressinbjudan om traffickingutställningen och dess bakgrund. Värdskulturmuseets utställning om trafficking. Den matematiska modellen ovan baserar sina siffror delvis på uppgifterna från etnografiska museet. Tycker ni de är fel, tag gärna kontakt med etnografiska museet… och berätta vad ni upplever. Vi lovar att ändra våra uppgifter om de ändrar sina som vi baserat den matematiska modellen på. låter väl bra.

Deported and disposed mer om den moderna israeliska slavhandeln från israel av israeliter, sponsrat av EU.

Factbook on Global Sexual Exploitation Israel.

Barnens hopp, om trafficking och barnkonventionen.

>
Amnesty International om traffickingNational NGOs report to the annual UN Commission

Wikipedia om mänskliga rättigheter i israel.Tidigare inlägg … 1 2.Läs säger om Gaza, israel, palestina, hamas, Antisemitism, politik, krig. Men framförallt tänk positivt och var snäll. Varför inte vara lite konstruktiv kanske? Ta kontakt med Etnografiska museet och konfrontera dem med deras uppgifter om den moderna israeliska slavhandeln, vad hindrar den som misstror uppgifterna om den moderna israeliska slavhandeln?

Kronisk värdelöshet

Men jag tror inte vare sig svensson, andersson eller jag, har sett en enda rad i tidningarna om de människor med minst värde, för den strategiska tystnaden beror väl på de och inte på ren okunskap? Den tysta gruppen som inte alls är lika skickliga på att skrika ut vilka offer de är, jag undrar varför de inte syns i media, men det kanske bara beror på att den industriella spermapottan inte har något värde. Vad vet jag man är väl rasist om man vågar fråga eller vad tror du ? För aldrig kan väl spermapottan vara lika mycket värd som hennes ägare, eller ens få en 100 del av det massmediala utrymmet? Vad kan det någonsin vara för nytt med detta övergreppenas övergrepp?

4 reaktioner på ”Del 4 Den Moderna Israeliska Slavhandeln: Är den Antisemitisk?”

 1. Jag har sällan skrattat så mycket åt ett så allvarligt ämne som när jag läste den här krönikan. Ja, det saknas sannerligen samhällsansvar i de här frågorna, men vi är förmodligen för uppfuckade framför tvn för att begripa oss på nånting annat än sifferstatisktik. Jag tror att man inte orkar orka, liksom. Det är för hemskt! Som med den etniska utrensningen under hitlertiden typ.

 2. Nja.. tänkte faktiskt först att börja göra statistik och konst av det för att gestalta människors olika värde.

  Den lilla skyskrapan ska bli konst, alla ekivoka invändningar mot att ens få berätta om verkligheten ska bli konst, kanske roligare om vi är ett par stycken.

  Konst är väl fortfarande tillåtet att uttrycka, tror jag … (tittar mig snabbt omkring)

  Tack roligt att du förstod.

 3. Men allvaret och den tunga verkligheten bakom, det tror jag ingen av oss en kan förstå. Det är för tungt att ens försöka.

  Lika lite som jag kan förstå de som tvångsmässigt måste ifrågasätta uppgifterna eller mitt sätt att uttrycka det. Det är ett sätt att förneka, ett sätt att ställa andra frågor i vägen. imponerande att man ens försöker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *