Billig etnisk slavfitta, rabatter till våra soldater

Bilden kommer från: Deported and disposed
Rabatt på etnisk slavfitta Läs gärna mer om den mysiga israeliska slavhandeln och hur lite etniskt selekterad slavfitta är tillgänglig inom servicesektorn, soldater har rabatt i varje fall om man får tro den israeliska tv’n men den är kanske kontrollerad av hamas? I dagarna kommer vi att publicera lite mer om det tidningarna så med stor skicklighet och engergi lyckats blunda för: Den moderna israeliska slavhandeln och den lilla krämiga importerade spermapottan. Ofta av mycket ung modell. Men att massmedia inte sagt ett ord, skrivit en rad eller visat en bild om den slavhandeln kanske bara beror på att slavfittorna inte har något värde och därför inte är värda att skriva om, men det förstår du väl?
Exakt vad kan det annars bero på? Antisemitism? 
Massa jättesnälla israeler lider outsägligt Israel har blivit tvungna att försvara sig och ta bort några läkarstationer där potentiella antisemiter kunnat planera bestialiska illdåd mot alla, eftersom en läkarstation alltid kan användas av terrorister. När den svenska propagandablaskan DN skriver om att en läkarstation i närområdet förstördes så försöker de med samma lögner som aftonbladet redan gjort, men det fungerar inte. Eftersom den israeliska krigsmakten trotts ofantliga lidanden och enorma vedermödor känner extremt stor kärlek till världen så ringde de och varnade innan, vilket är ytterligare 1 i bevis i raden på den stora omtanke, kärlek och hjärtinnerlighet som råder. Omvärldens brist på förståelse är rent psykopatiskt iskall, det är inte vad vi är värda tycker jag.
Den hamaskontrollerade blaskan AB rapporterar om några eventuellt inbildningsjuka som säger att de vägrar fly, men vad ska de fly från egentligen, armen har ju kollen på hamas som verkligen är jätte elaka!!! Att Hamas skjuter missiler kan inte den stolta israeliska armen rå för. Och nu kommer en massa rykten om kemisk krigsföring med fosfor men det är inte sant. Det finns ingen anledning att vara rädda, de araber som kallar sig svenskar som sitter och ojjar sig i aftonbladet är verkligen inte jättekloka alla kan resa hem när de vill. Fy bubblans va nedrans tjaskigt att säga så.
Röda korset påstår att israel inte hjälper skadade, det är helt fel, israel har alltid gratis sjukvård och bästa servicen till alla, speciellt till palestiner, resten kan bero på ett missförstånd. Det är välkänt att röda korset styrs av Al Quaida eller något annat.
Deported and disposed mer om den moderna israeliska slavhandeln från israel av israeliter, sponsrat av EU.  Factbook on Global Sexual Exploitation Israel. Barnens hopp, om trafficking och barnkonventionen. Amnesty International om traffickingNational NGOs report to the annual UN Commission Wikipedia om mänskliga rättigheter i israel. Läs även andra bloggares åsikter om Gaza, israel, palestina, hamas, Antisemitism, politik, krig, eller något annat intressant.

6 reaktioner på ”Billig etnisk slavfitta, rabatter till våra soldater”

 1. Om du tar och läser vad som står och källorna så förstår du nog bättre. Att jag beskriver hur verkligheten kan även du förstå.

  Varför sätter du dig inte in i faktum? Är du också en antisemitisk förnekare?

  Eller menar du att jag är snuskig som säger sanningen? Vad är det då för fel på dig och din uppfattning om språkets egentliga mening?

 2. Slavfitta? Vad är det du skriver? Är du sjuk? Inget av det du skriver är ens i närheten av något som en sund människa skriver.

  Vad lider du av?

 3. Intressant Johnny så du menar att en sund människa tiger om en slavindustri som håller människor fågna som spermapottor? Det kanske säger mer om dig än om någon annan. För erkänn du visste det inte ens, men ville du egentligen veta?

 4. Johnny
  Den verklighet som berättas om är sannerligen inte vacker, men är det någon som tycker att den ska beskrivas i vackrare ordalag än vad den är?, så berätta det gärna för er omgivning.

  men varför kalla ett helvete för något annat än ett helvete? Varför inte berätta om den människosyn som bör ligga bakom beteendet?

  Om någon håller en ung flicka som fången i en sexindustri som dagligen och systematiskt våldtar vad menar du är för människosyn som ligger bakom om inte just synen på slavfittan? eller menar du att det är en kärleksfull och hoooolistisk människosyn som ligger bakom och detta bör betraktas som normalt? Ska det vara förbjudet att berätta om sjuka beteenden?

 5. jatydligen vell jonny ha förbud mot att berätta om alla jävligheter som händer och all skit som tystas ne

  tack för all fucking fakta

 6. Johnny Det är du som är sjuk, försöker du tysta ned hur traffickingoffren behandlas eller vad fan är det med dig?????

  Behandlas de unga flickorna som slavfittor går det väl för helvete säga det också! Det kanske inte är vackert men hurfan skulle man annars säga det?

  Vafan menar du???

  inlåst!

  Våldtagen!

  knullad!

  dag efter dag!!!

  och vafan vill du kalla det då???

  Inte fan blir de behandlade mänskligt i varje fall…. Tänk lite!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *